aANBIEDING

Rendez-vous met Van Gogh

Staat u binnenkort oog in oog met een zelfportret van Vincent? Schuift uw gezin aan bij de aardappeleters? En kijkt u zo lang naar de zonnebloemen dat u zich in Frankrijk waant? Bij Cornelis maakt u kans op een exclusieve privérondleiding in het Van Gogh Museum na sluitingstijd: een bijzondere ervaring!

 

Fotografie door Jan Kees Steenman

Aanbieding Vermogend Nederland 2020

De deuren van het museum zijn gesloten, de bezoekers naar huis. U en uw gezelschap hebben alle tentoonstellingsruimten van het indrukwekkende museum helemaal voor u alleen. Een gids leidt u rond langs de wereldberoemde collectie. In de vroegste werken die Vincent in Nederland maakte ontdekt u zijn talent, aan de schilderijen die hij in Parijs maakte ziet u zijn ommezwaai toen hij moderne kunstenaars ontmoette. De beroemde doeken uit zijn Zuid-Franse periode laten zien hoe zijn unieke eigen stijl zich ontwikkelde.

Voorwaarden

Het museum moet zich houden aan de coronamaatregelen. Daarom mogen er maximaal tien personen mee met de rondleiding. U hoeft niet allemaal uit hetzelfde huishouden te komen, maar u moet onderling wel voldoende afstand houden. De bijzondere privérondleiding duurt ongeveer vijftig minuten, de datum van de rondleiding wordt in overleg met het museum vastgesteld.

Van Lanschot mag één rondleiding weggeven. Wilt u kans maken op een privérondleiding in het Van Gogh Museum? Doe dan mee met onze winactie.

Deze winactie loopt tot en met 20 oktober 2020. De winnaar krijgt uiterlijk 23 oktober bericht.