Terugblik

2020 in vogelvlucht

Coronapandemie of niet, ook in 2020 hebben we verschillende publicaties gemaakt over (actuele) financiële onderwerpen en hebben we digitale evenementen georganiseerd. We zetten een selectie van interessante artikelen, video’s en podcasts van het afgelopen jaar voor u op een rij:
Terugblik Cornelis Magazine 2020
Het Concertgebouw - Terugblik Cornelis Magazine

Het concertgebouw

podcast
Wat denkt u bijvoorbeeld van onze evenementen in samenwerking met Het Concertgebouw? Bekijk en beluister vijf Empty Concertgebouw Sessions en vier
podcasts.
  zonnepanelen duurzaamheid huis woning

  Woninghypotheek voor ondernemers

  De pandemie had ook effect op sommige onderdelen van onze dienstverlening, zoals de hypotheekverstrekking voor een eigen woning. We bespreken drie belangrijke aandachtspunten voor ondernemers in onze blog.

  Lees het blog

  Klimaatwebinar

  De aarde warmt op, met alle gevolgen van dien. Hoe gaat onze toekomst en die van toekomstige generaties eruitzien? U kunt onze webinar over duurzaam beleggen en wonen nog terugkijken.

  Bekijk het webinar

  windmolen duurzaamheid
  fiets man zuidas advocaat accountant

  Beleggen in infrastructuur

  Redacteur Maarten van der Pas praat met Thomas van der Meij, beheerder van het Kempen Global Listed Infrastructure Fund, over beleggen in infrastructuur. 

  Beluister de podcast

  Cornelis Magazine Vermogend Nederland 2020 Cover

  Vermogend Nederland

  Cornelis magazine
  Ieder jaar doen we onderzoek onder vermogenden in Nederland. Dit jaar stonden daarbij de verschillen tussen generaties centraal over thema’s als vertrouwen, duurzaamheid en goed doen. De uitkomsten van het onderzoek gemist? U leest ze hier alsnog. 
   Wealth Management Arrangement - Cornelis Magazine 2020

   Wealth Management Arrangement

   video

   U ontvangt al enige tijd geen rentevergoeding meer over uw spaartegoeden. Boven een bepaald saldo is de rente zelfs negatief. Met de introductie van ons Wealth Management Arrangement maken wij gunstigere rentecondities mogelijk. Benieuwd naar de voorwaarden?

   > Bekijk de video hiernaast