Concertgebouw aan huis - Aanbieding Cornelis Magazine 2020

Orkest aan huis

aanbieding

Genieten van een prachtig kamerconcert – in uw eigen huiskamer, welteverstaan. Musici van Het Concertgebouw komen aan huis, om daar voor een select gezelschap familie en vrienden een prachtig concert te geven. Als lezer van Cornelis maakt u nu kans op dit unieke concert bij u thuis!

  Het culturele leven staat al maanden stil. Het Concertgebouw moest de afgelopen tijd onder andere het Mahler-festival afzeggen en de Strauss-uitvoeringen met gastdirigent Gustavo Dudamel annuleren. Via online streams en podcasts hebben muziekliefhebbers de afgelopen tijd wel kunnen genieten van muziek uit Het Concertgebouw, maar eigenlijk kan niks op tegen een live uitvoering van klassieke muziek.

  Akoestisch in uw eigen huiskamer

  Een verjaardag? Een jubileum? Een familiediner? Dat krijgt een unieke invulling als musici van Het Concertgebouw een exclusief akoestisch optreden verzorgen in uw huiskamer. Het optreden duurt ongeveer een half uur. Zo gauw de coronarestricties en de agenda’s van de musici het toelaten, zullen we het huiskamerconcert in overleg met de winnaar plannen.

  Wilt u een huiskamerconcert winnen?

  Van Lanschot mag één concert weggeven. Wilt u kans maken op het huiskamerconcert door musici van Het Concertgebouw? Doe dan mee met onze winactie. Vertel ons waarom u dit concert wilt winnen, of misschien kent u iemand die zo’n bijzonder concert verdient? Laat het ons weten. U kunt tot 31 december inzenden.

  U kunt tot 31 december inzenden. De winnaar krijgt uiterlijk 8 januari bericht.