Korting Het Concert-gebouw
Yannick Hiwat Cornelis aanbieding

Luister naar de klank van de stad

aanbieding
Jelte Althuis en Dudok Kwartet © Nikolaj Lund
Hoe klinkt Amsterdam? Dat onderzoekt Het Concertgebouw in het seizoenthema Klank van de Stad. Via Van Lanschot Kempen krijgt u 50% korting op kaarten voor deze afwisselende reeks optredens uit de eigen programmering van Het Concertgebouw.
Het programma Klank van de Stad weerspiegelt de diversiteit van Amsterdam, een stad die iedereen, welke gezindte, herkomst of geaardheid dan ook, verwelkomt en omarmt. Die veelzijdigheid komt tot uitdrukking in de grote verscheidenheid aan genres en artiesten in de programmering. Muzikanten breken uit hun genre, werken samen met sprekers, laten zich inspireren door de muzikale geschiedenis van Amsterdam of door de stedelijke smeltkroes van culturen.

  Avicii en Bach, Sonneveld en Schubert

  In de reeks veel muzikanten die een uitstapje maken naar een ander genre. Het Noord Nederlands Orkest brengt een ode aan dj/producer Avicii, zangeres Angelika Kirchschlager zingt Winterreise van Schubert, een stuk wat doorgaans door een man wordt uitgevoerd en jazzpianist Brad Mehldau improviseert op Bach. Ook combinaties van lezingen over maatschappelijke thema’s in combinatie met muziek staan op het programma, met sprekers als Lucas De Man, Chazia Mourali en Özcan Akyol. Er klinkt repertoire van Sweelinck tot Shaffy en Sonneveld, maar ook van buitenlandse componisten die regelmatig of voor langere tijd in Amsterdam verbleven, zoals Locatelli en Mahler.

  50% korting op kaarten

  Komt u ook? U krijgt 50% korting op kaarten uit de eigen programmering van Het Concertgebouw. Maak een account aan via een van de onderstaande links en bestel direct uw kaarten – met korting – online.

  Deze actie loopt tot 31 december 2019. De bovenstaande links werken alleen als u zich aanmeldt met hetzelfde e-mailadres dat bekend is bij Van Lanschot. 

  Bestel uw kaarten

  Fotografie, inclusief coverbeeld: Nikolaj Lund