VastgoedWijzer

man horloge tijd van lanschot

VastgoedWijzer

Wijzer
15 februari 2023
Voor veel vermogende particulieren is vastgoed een onderdeel van hun beleggingsportefeuille. U kunt beleggen in vastgoedfondsen, maar ook door zelf vastgoed aan te kopen en te verhuren. In onze VastgoedWijzer bespreken we de aandachtspunten bij het investeren in een beleggingspand.
Bij het investeren in vastgoed zijn er verschillende categorieën te onderscheiden, met voor iedere categorie specifieke kenmerken. Er wordt onderscheid gemaakt tussen commercieel vastgoed (bedrijfs-, kantoor- en winkelpanden), woningen (sociale sector en vrije sector, studentenhuizen) en zelfs grond. 

Investeren in vastgoed

Vul onderstaand uw gegevens in, dan sturen wij per e-mail de wijzer naar u toe.

Auth platform tracking pixel Login page tracking pixel