Webinar Vermogensbeheer Actief (6 oktober, 16.00 uur)

  1. Inspiratie
  2. Beleggen
  3. Webinar Vermogensbeheer Actief (6 oktober 2022)
Webinar
15 september 2022

Webinar Vermogensbeheer Actief (6 oktober, 16.00 uur)

Het jaar 2022 is tot dusver een zeer lastig beleggingsjaar. Zowel aandelen als obligaties staan flink in de min. Is dit al een moment om, gezien de lagere koersen, positiever te worden? Of zijn er nog te veel economische en geopolitieke onzekerheden om al conclusies te trekken?
Vrouw aan het meer
Deze en andere vragen bespreken wij tijdens ons webinar Vermogensbeheer Actief op donderdag 6 oktober om 16.00 uur.

Hoofdeconoom Luc Aben geeft zijn visie op de economie en financiële markten. Daarna kijken wij met portfoliomanagers Evert Waterlander en Thijs van der Kevie terug op de beleggingsresultaten van de afgelopen periode. 

Verder bespreken we met Evert en Thijs hoe zij beleggingsportefeuilles met actief beheerde fondsen samenstellen en hoe zij tegen de prestaties en beheeractiviteit van deze fondsen aankijken. 

Agenda

  • Opening en Macro Economische Update met Luc 
  • Bespreking van de performance en positionering van Vermogensbeheer Actief met Evert en Thijs 
  • Tijd voor vragen en antwoorden, en afsluiting

Het webinar staat onder leiding van Maarten van der Pas, eindredacteur Beleggingscommunicatie bij Van Lanschot. Uiteraard heeft u de mogelijkheid om vragen te stellen tijdens het webinar. 

Heeft u nu al vragen? Dan kunt u deze alvast stellen door uw vraag of opmerking te mailen naar vermogensbeheer@vanlanschot.com.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor het live webinar via de knop ‘Aanmelden’. Na registratie ontvangt u een automatische bevestiging met de link naar het webinar en enkele dagen voor het webinar ontvangt u een herinnering.

Bent u geïnteresseerd, maar verhinderd op 6 oktober? Meldt u zich dan aan via de knop ‘Terugkijken’. U ontvangt na afloop van het live webinar een link waarmee u de opname kunt bekijken.

sprekers

In dit webinar ziet u:

Meer informatie

Ondervindt u problemen met het registreren via de links, of hebt u een andere vraag, stuur ons dan een bericht.
Auth platform tracking pixel Login page tracking pixel