Webinar Vermogensbeheer Smart (9 juni 2022)

  1. Inspiratie
  2. Beleggen
  3. Webinar Vermogensbeheer Smart (9 juni 2022)
man,beurs,kantoor,telefoon

Webinar Vermogensbeheer Smart (9 juni 2022)

Webinar
07 mei 2022
Na Covid-19 hebben de financiële markten in 2022 te maken met nieuwe uitdagingen, zoals de oorlog in Oekraïne. Aan de andere kant heeft de winst van Macron een potentiële bom onder Europa en de eurozone onschadelijk gemaakt. Verder neemt de druk op de ECB om snel de beleidsrente op te trekken toe.

Bent u benieuwd hoe uw portefeuille op deze ontwikkelingen heeft gereageerd de afgelopen tijd en welke onderdelen van de portefeuille inflatie-beschermend zijn?

Tijdens ons webinar Vermogensbeheer Smart op donderdag 9 juni om 11.00 uur bespreekt Luc Aben onze macro-economische visie. Aansluitend krijgt u van Effi Bialkowski en Duco Smit een update van de ontwikkelingen binnen de Smart-portefeuille. 

Maarten van der Pas, eindredacteur Beleggingscommunicatie, leidt het webinar. Tijdens de uitzending kunt u vragen stellen aan onze sprekers. 

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor het live webinar via de knop ‘Aanmelden’. Na registratie ontvangt u een automatische bevestiging met de link naar het webinar en enkele dagen voor het webinar ontvangt u een herinnering.

Bent u geïnteresseerd, maar verhinderd? Meldt u zich dan aan via de knop ‘Terugkijken’. U ontvangt na afloop van het webinar een link waarmee u de opname kunt bekijken.

sprekers

In dit webinar ziet u:

Meer informatie

Ondervindt u problemen met het registreren via de links, of hebt u een andere vraag, stuur ons dan een bericht.
Auth platform tracking pixel Login page tracking pixel