Privaat Kapitaaldag ‘Sociaal Ondernemen’ (30 juni 2022)

  1. Inspiratie
  2. Beleggen
  3. Privaat Kapitaaldag ‘Sociaal Ondernemen’ (30 juni 2022)
aspergeveld

Privaat Kapitaaldag ‘Sociaal Ondernemen’ (30 juni 2022)

Uitnodiging
20 mei 2022
Zes interessante sociaal ondernemers met een kapitaalbehoefte delen ieder in vijf minuten hun plannen en ambities met u op deze Privaat Kapitaaldag Sociaal Ondernemen in Amsterdam.

De ondernemers zijn actief in diverse sectoren en verkeren in verschillende fasen van ondernemen. Met hun onderneming willen zij bijdragen aan het oplossen van een maatschappelijk probleem. Op hun websites kunt u daar meer over lezen:

Van Lanschot en Pymwymic

Deze middag organiseren wij samen met Pymwymic voor klanten van Van Lanschot en leden van Pymwymic. Pymwymic is een gemeenschap van vermogende families, filantropen en individuele beleggers en staat voor ‘Put Your Money Where Your Meaning Is Community’. Het is een van de eerste organisaties die in Europa startte met investeren in sociale ondernemingen.

Programma

U bent van harte welkom op donderdag 30 juni vanaf 14.30 uur in ons kantoor in Amsterdam. We sluiten de middag af met een borrel waarop u ideeën kunt uitwisselen en vervolgafspraken kunt maken.

  • 14.30 uur - Ontvangst bij Van Lanschot Kempen, Beethovenstraat 300 in Amsterdam (route)
  • 15.00 uur - Opening en introductie impact investing door Pymwymic
  • 15.15 uur - Pitches sociale ondernemingen en break-out-sessies
  • 17.00 uur - Afsluitende borrel

NB Graag benadrukken wij dat er geen validering of due diligence van de proposities door Van Lanschot of Pymwymic heeft plaatsgevonden. Sommige presentaties kunnen in het Engels worden gegeven.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via de knop. Na registratie ontvangt u van ons automatisch een bevestiging voor uw agenda.
 
Auth platform tracking pixel Login page tracking pixel