Webinar Vermogensbeheer Duurzaam (21 april 2022)

  1. Inspiratie
  2. Beleggen
  3. Webinar Vermogensbeheer Duurzaam
windmolen duurzaamheid

Webinar Vermogensbeheer Duurzaam (21 april 2022)

webinar
21 maart 2022
Klimaatverandering drukt onmiskenbaar een stempel op onze samenleving. Van Australië (overstromingen) tot de Verenigde Staten (bosbranden), en natuurlijk ook in Nederland. Zo is de aanvoer van fossiele grondstoffen door het conflict tussen Rusland en Oekraïne niet meer vanzelfsprekend.

Door deze ontwikkelingen is duurzaam beleggen belangrijker dan ooit. In dit webinar bespreekt Luc Aben, hoofdeconoom van Van Lanschot Kempen, onze macro-economische visie. Luc staat onder andere stil bij de impact van de Oekraïnecrisis en de huidige inflatie- en renteontwikkelingen op de financiële markten.

Aansluitend praten vermogensbeheerders Ton Cremers en Maarten Kneepkens u bij over de Vermogensbeheer Duurzaam-portefeuille. Zij geven u daarbij inzicht in hoe duurzaam beleggen wordt vormgegeven. 

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor het live webinar via de knop ‘Aanmelden’. Na registratie ontvangt u een automatische bevestiging met de link naar het webinar en enkele dagen voor het webinar ontvangt u een herinnering.

Hebt u interesse in het webinar, maar bent u verhinderd op 21 april? Meldt u zich dan aan via de knop ‘Terugkijken’. U ontvangt na afloop van het live webinar een link waarmee u de opname kunt bekijken.

Auth platform tracking pixel Login page tracking pixel