Visiebijeenkomst 2022 met Luc Aben (1 februari, 16.00 uur)

webinar
30 december 2021

Visiebijeenkomst 2022 met Luc Aben (1 februari, 16.00 uur)

Ook in 2021 hadden we allemaal te maken met de onvoorspelbaarheid van de coronapandemie en de gevolgen daarvan. Niet alleen op maatschappelijk vlak, maar ook voor de economie en de financiële markten was de impact enorm. Wat staat ons te wachten in 2022? Blijft de economie in Europa en de VS groeien, wat gebeurt er met de inflatie en met het rendement op aandelen?
Krantenlezers op een bankje

Bent u benieuwd hoe we onze visie op de economie, politiek en beleggingscategorieën onderbouwen? Met plezier nodigen we u uit voor de jaarlijkse Van Lanschot Visiebijeenkomst met onze hoofdeconoom Luc Aben op dinsdag 1 februari van 16.00 tot 17.00 uur. Ook nu organiseren we deze bijeenkomst in verband met corona weer in de vorm van een webinar.

Onze bestuursvoorzitter Maarten Edixhoven opent de bijeenkomst met een welkomstwoord, waarna Luc Aben het stokje overneemt. Maarten van der Pas, onze eindredacteur Beleggingscommunicatie, leidt het webinar. Uiteraard heeft u de mogelijkheid om tijdens de uitzending vragen te stellen aan onze sprekers.

Aanmelden

Klik op de knop ‘Aanmelden’ om u in te schrijven voor het webinar. Na registratie ontvangt u een automatische bevestiging en enkele dagen voor het webinar ontvangt u een herinnering.

Hebt u interesse in het webinar, maar bent u op 1 februari verhinderd? Meldt u zich dan aan via de knop ‘Terugkijken’. U ontvangt na afloop van het webinar een link waarmee u de opname kunt bekijken.

In dit webinar ziet u:

Vragen?

Ondervindt u problemen met het registreren via de link of hebt u andere vragen? Stuurt u ons dan een bericht. We helpen u graag.

 

Auth platform tracking pixel Login page tracking pixel