Terugkijken: webinar Kempen European Private Equity Fund II

  1. Inspiratie
  2. Beleggen
  3. Terugkijken: webinar Kempen European Private Equity Fund II
nieuws, krantenlezers, belegggers

Terugkijken: webinar Kempen European Private Equity Fund II

webinar
23 september 2021
Tijdens dit webinar informeert Sven Smeets, de beheerder van het fonds, u over het European Private Equity Fund II. 

 

sven smeets
 Sven Smeets
Fondsmanager Kempen European Private Equity Fund 

Het Kempen European Private Equity Fund II (KEPEF II) is een closed-end beleggingsfonds met een looptijd van zo’n tien jaar. Het is het tweede private-equity-fonds van Kempen nadat begin 2019 het succesvolle Kempen European Private Equity Fund I werd geïntroduceerd. Net als zijn voorganger is het een hybride beleggingsfonds dat investeringen in private-equity-fondsen combineert met co-investeringen. Ongeveer de helft van de doelportefeuille bestaat uit directe co-investeringen. Wij hebben met name voor deze combinatie gekozen om een goede risicospreiding te realiseren, en een verkorting van de J-curve.

Kijk op Kempen lanceert tweede private-equity beleggingsfonds voor meer informatie over KEPEF II en het inschrijfformulier.

Wilt u een beleggingsspecialist spreken?

Of hebt u een andere vraag naar aanleiding van het webinar? Wij helpen u graag.

Risico's van beleggen

Disclaimer

Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Loop geen onnodig risico. Voordat u begint met beleggen, is het belangrijk dat u op de hoogte bent van de kenmerken van elk product. Meer informatie over de risico’s van beleggen vindt u in de voorwaarden die horen bij de dienstverlening die u kiest.

Om een indicatie te geven van het risico dat u met uw beleggingen loopt, gebruiken we beleggingsprofielen. De ‘Risicometer Beleggen’ helpt u om de beleggingsprofielen van verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken op risico. Lees meer over de Risicometer Beleggen.

Bekijk ook de informatie over het Depositogarantiestelsel, het Beleggerscompensatiestelsel en bescherming van uw beleggingen door de Wet Giraal Effectenverkeer.

Auth platform tracking pixel Login page tracking pixel