Terugkijken: webinar ‘De eerste 100 dagen van Joe Biden’

 1. Inspiratie
 2. Beleggen
 3. Kijk terug: webinar ‘De eerste 100 dagen van Joe Biden’
Verenigde Staten congress Capitol Hill

Terugkijken: webinar ‘De eerste 100 dagen van Joe Biden’

webinar
25 mei 2021
Met Verenigde Staten-correspondent Michiel Vos en hoofdeconoom Luc Aben kijken we terug op de eerste 100 dagen van Joe Biden en de impact van de nieuwe president op de wereld-economie.

Niets minder dan ‘de ziel van Amerika’ stond op het spel bij de Amerikaanse verkiezingen, verzekerde Joe Biden. Na vijf zenuwslopende dagen won hij van Donald Trump. Maar hoe staat Amerika er nu na de verkiezingen voor op sociaal en economische gebied en wat is de impact daarvan op de rest van de wereld?

Amerika-correspondent Michiel Vos en onze hoofdeconoom Luc Aben gingen in gesprek onder leiding van Eveline Rethmeier, journalist bij BNR en  actualiteitenprogramma EenVandaag. 

Michiel Vos, Luc Aben, Eveline Rethmeier tijdens webinar Eerste 100 dagen Joe Biden

Agenda

20 mei 2021 | 60 min.
 • Opening met Chris Zegers
 • Luc Aben over de Amerikaanse economie
 • Michiel Vos over de staat van Amerika
 • Rondetafelgesprek
 • Kijkersvragen
  Michiel Vos
  Michiel Vos, © Alexandra Pelosi

  Michiel Vos

  Michiel Vos is jurist en Verenigde Staten-correspondent, standplaats New York, voor Nederlandse en Vlaamse televisie en radio. Hij schuift in Nederland geregeld aan op de televisie in talkshows en actualiteitenprogramma's om ons bij te praten over de Verenigde Staten - van Donald Trump en Joe Biden tot aan pop culture, Hollywood en alles daartussenin.

  Michiel neemt u graag mee achter de schermen tot in het hart van de Amerikaanse politiek. Zo gaat hij in op de innovatieve kracht van de Amerikaanse economie, de Amerikaanse visie op de rest van de wereld en de impact daarvan op Europa.

  Eveline Rethmeijer
  Eveline Rethmeier

  Eveline Rethmeier

  Eveline Rethmeier studeerde rechten in Amsterdam en New York. Na vier jaar als advocaat te hebben gewerkt maakte ze de overstap naar de journalistiek. Ze werkte ruim vijf jaar als Zuid-Europa-correspondent voor RTL Nieuws en was columnist voor het televisieprogramma Buitenhof. Op dit moment werkt zij als journalist voor het actualiteitenprogramma EenVandaag en BNR. 

  Wilt u een beleggingsspecialist spreken?

  Of hebt u een andere vraag naar aanleiding van het webinar? Wij helpen u graag.

   

  Auth platform tracking pixel Login page tracking pixel