Webinar Vermogensbeheer Actief (29 april, 11.00 uur)

Webinar
02 april 2021

Webinar Vermogensbeheer Actief (29 april, 11.00 uur)

Het jaar 2020 eindigde verrassend met voor vrijwel iedereen beleggingsresultaten in de plus. Aandelen houden de eerste maanden van 2021 de positieve trend duidelijk vast. Obligaties zitten door de recente rentestijging in lastiger vaarwater. Is dit verschil in ontwikkeling een signaal om voorzichtiger te worden of blijven er voldoende beleggingskansen?

Deze en andere vragen bespreken wij tijdens ons webinar Vermogensbeheer Actief (voorheen Van het Huis) op donderdag 29 april om 11.00 uur. 

Hoofdeconoom Luc Aben geeft zijn visie op de economie en beurs, nu de afbouw van de (sociaal) beperkende maatregelen nabij is en vooral wat dit betekent voor de kansen en risico’s voor uw beleggingsportefeuille.  

Daarna kijken wij met portfoliomanagers Evert Waterlander en Jan van de Ven terug op de beleggingsresultaten van de afgelopen periode. Verder bespreken we met Evert en Jan hoe zij beleggingsportefeuilles met actief beheerde fondsen samenstellen en aankijken tegen de prestaties en beheeractiviteit van de beheerders van deze fondsen. 

Agenda

11.00 uur           Opening en macro-economische update met Luc 
11.15 uur           Performance en positionering van Vermogensbeheer Actief met Evert en Jan 
11.45 uur           Vragen en antwoorden, en afsluiting

Het webinar staat onder leiding van Maarten van der Pas, eindredacteur Beleggingscommunicatie bij Van Lanschot.

Uiteraard heeft u de mogelijkheid om vragen te stellen tijdens het webinar. Heeft u nu al vragen? Dan kunt u deze alvast stellen via de button of door uw vraag of opmerking te mailen naar vermogensbeheer@vanlanschot.com.

Stel uw vraag

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor het live webinar via de knop ‘Aanmelden’. Na registratie ontvangt u een automatische bevestiging met de link naar het webinar en enkele dagen voor het webinar ontvangt u een herinnering.

Hebt u interesse in het webinar, maar bent u verhinderd op 29 april? Meldt u zich dan aan via de knop ‘Terugkijken’. U ontvangt na afloop van het live webinar een link waarmee u de opname kunt bekijken.

sprekers

In dit webinar ziet u:

Meer informatie

Ondervindt u problemen met het registreren via de links, of hebt u een andere vraag, stuur ons dan een bericht.