Webinar ‘De eerste 100 dagen van Joe Biden’ (20 mei 2021)

Verenigde Staten congress Capitol Hill

Webinar ‘De eerste 100 dagen van Joe Biden’ (20 mei 2021)

webinar
12 april 2021
Met Verenigde Staten-correspondent Michiel Vos en hoofdeconoom Luc Aben kijken we terug op de eerste 100 dagen van Joe Biden en de impact van de nieuwe president op de wereld-economie. Schrijf u nu in.

Niets minder dan ‘de ziel van Amerika’ stond op het spel bij de Amerikaanse verkiezingen, verzekerde Joe Biden. Na vijf zenuwslopende dagen won hij van Donald Trump. Maar hoe staat Amerika er nu na de verkiezingen voor op sociaal en economische gebied en wat is de impact daarvan op de rest van de wereld?

Luc Aben
Luc Aben

Graag nodigen wij u uit voor een webinar over de eerste 100 dagen van Joe Biden met Amerika-correspondent Michiel Vos en onze hoofdeconoom  Luc Aben op donderdag 20 mei van 17.00 tot 18.00 uur. 

Chris Zegers, directeur Specialties bij Van Lanschot, verzorgt de opening. Het webinar staat onder leiding van Eveline Rethmeier, journalist bij BNR en  actualiteitenprogramma EenVandaag. Natuurlijk heeft u ook de gelegenheid om uw vragen te stellen aan de sprekers.

Agenda

17.00 – 17.05  Opening met Chris Zegers
17.05 – 17.15  Luc Aben over de Amerikaanse economie
17.15 – 17.25  Michiel Vos over de staat van Amerika
17.25 – 17.45  Rondetafelgesprek met Luc, Michiel en Eveline
17.45 – 18.00  Kijkersvragen en afsluiting

Michiel Vos
Michiel Vos, © Alexandra Pelosi

Michiel Vos

Michiel Vos is jurist en Verenigde Staten-correspondent, standplaats New York, voor Nederlandse en Vlaamse televisie en radio. Hij schuift in Nederland geregeld aan op de televisie in talkshows en actualiteitenprogramma's om ons bij te praten over de Verenigde Staten - van Donald Trump en Joe Biden tot aan pop culture, Hollywood en alles daartussenin.

Michiel neemt u graag mee achter de schermen tot in het hart van de Amerikaanse politiek. Zo gaat hij in op de innovatieve kracht van de Amerikaanse economie, de Amerikaanse visie op de rest van de wereld en de impact daarvan op Europa.

Eveline Rethmeijer
Eveline Rethmeier

Eveline Rethmeier

Eveline Rethmeier studeerde rechten in Amsterdam en New York. Na vier jaar als advocaat te hebben gewerkt maakte ze de overstap naar de journalistiek. Ze werkte ruim vijf jaar als Zuid-Europa-correspondent voor RTL Nieuws en was columnist voor het televisieprogramma Buitenhof. Op dit moment werkt zij als journalist voor het actualiteitenprogramma EenVandaag en BNR. 

Aanmelden

20 mei
U kunt zich aanmelden voor het live webinar via de knop ‘Aanmelden’. Na registratie ontvangt u een automatische bevestiging met de link naar het webinar en enkele dagen voor de lezing ontvangt u een herinnering.

Hebt u interesse in het webinar, maar bent u verhinderd op 20 mei? Meldt u zich dan aan via de knop ‘Terugkijken’. U ontvangt na afloop van het live webinar een link waarmee u de opname kunt bekijken.

Meer informatie

vragen
Ondervindt u problemen bij de registratie voor het webinar of hebt u een andere vraag? Stuur ons dan een bericht. We helpen u graag.