Themapublicatie: Private debt, het financieren van bedrijven

  1. Inspiratie
  2. Beleggen
  3. Themapublicatie Private debt, het financieren van bedrijven
industrie man plattegrond

Themapublicatie: Private debt, het financieren van bedrijven

29 maart 2021
Het wordt steeds moeilijker voor bedrijven om financiering van een bank los te krijgen. Toch is krediet nodig om de bedrijfsactiviteiten te financieren en verder te groeien.

De zoektocht naar alternatieven is reeds begonnen. Crowdfunding is een oplossing, maar enkel voor start-ups. Middelgrote bedrijven zoeken hun heil bij private debt. Private debt, direct bedrijven financieren, is een opkomende beleggingscategorie. Institutionele beleggers doen dit al jaren, maar is deze beleggingscategorie ook interessant voor u als particuliere belegger? Voegt het investeren in bedrijfskredieten waarde toe aan uw effectenportefeuille en hoe kunt u hierop inspelen? Vragen die we in deze themapublicatie beantwoorden. Daarnaast presenteren we concrete beleggingsoplossingen om dit thema te bespelen.

Download

Auth platform tracking pixel Login page tracking pixel