Webinar: Vermogensbeheer Duurzaam (10 maart 2021)

  1. Inspiratie
  2. Beleggen
  3. Uitnodiging webinar: Vermogensbeheer Duurzaam (10 maart 2021)
Uitnodiging
05 februari 2021

Webinar: Vermogensbeheer Duurzaam (10 maart 2021)

Tijdens ons webinar Vermogensbeheer Duurzaam op 10 maart om 11.00 uur bespreken wij onze macro-economische visie en geven wij u een update van de ontwikkelingen in de Vermogensbeheer Duurzaam-portefeuille.

Tijdens dit webinar bespreekt hoofdeconoom Luc Aben onze macro-economische visie. Hij staat onder andere stil bij de impact van de steunmaatregelen en deelt zijn visie op de inflatie- en renteontwikkelingen.

Aansluitend krijgt u van vermogensbeheerders Ton Cremers en Maarten Kneepkens een update van de ontwikkelingen in de Vermogensbeheer Duurzaam-portefeuille. Ook geven zij meer inzicht in de wijze waarop vorm wordt gegeven aan duurzaamheid in deze portefeuille.

Tijdens het webinar kunt u vragen stellen aan de sprekers via de chat.

Heeft u nu al vragen? Dan kunt u deze nu alvast stellen via de button of door uw vraag of opmerking te mailen naar vermogensbeheer@vanlanschot.com.

Stel uw vraag

Het webinar staat onder leiding van Maarten van der Pas, eindredacteur Beleggingscommunicatie bij Van Lanschot. 

Programma

Woensdag 10 maart 2021, 11.00 - 12.00
11.00 uur  - Opening en economische update met Luc Aben
11.15 uur  - Terugblik en ontwikkelingen met Ton Cremers en Maarten Kneepkens
11.30 uur -  Q&A met Ton Cremers en Maarten Kneepkens
11.45 uur - Afsluiting

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor het live webinar via de knop ‘Aanmelden’. Na registratie ontvangt u een automatische bevestiging met de link naar het webinar en enkele dagen voor het webinar ontvangt u een herinnering.

Hebt u interesse in het webinar, maar bent u verhinderd op 10 maart? Meldt u zich dan aan via de knop ‘Terugkijken’. U ontvangt na afloop van het live webinar een link waarmee u de opname kunt bekijken.

sprekers

In dit webinar ziet u:

Meer informatie

Ondervindt u problemen met het registreren via de links, of hebt u een andere vraag, stuur ons dan een bericht.