Webinar: Visiebijeenkomst 2021 (2 februari)

  1. Inspiratie
  2. Beleggen
  3. Webinar: Visiebijeenkomst 2021
uitnodiging
11 januari 2021

Webinar: Visiebijeenkomst 2021 (2 februari)

2020 was in vele opzichten een bijzonder jaar. Wat heeft 2021 voor ons in petto? Kunnen beleggers het nieuwe jaar met enig optimisme tegemoetzien? Om antwoord te geven op deze vragen en om u te inspireren nodigen wij u graag uit voor onze jaarlijkse Visiebijeenkomst.
Atrium vergadering

Dit jaar organiseren wij de Visiebijeenkomst in de vorm van een webinar op dinsdag 2 februari van 16.00 tot 17.00 uur.

De middag wordt geopend door Richard Bruens, lid Raad van Bestuur van Van Lanschot Kempen.

Aansluitend blikt hoofdeconoom Luc Aben terug op het afgelopen beleggingsjaar en neemt u vervolgens mee in een economische vooruitblik op 2021. De financiële markten hebben veerkracht getoond. Hoe staan we er daadwerkelijk voor?

Mari Carmen Oudendijk
Mari Carmen Oudendijk, presentator en journalist

Teamsucces

Vervolgens spreken we met Pieter van den Hoogenband, meervoudig Olympisch medaillewinnaar en oprichter van de Topsport Community. Pieter neemt u mee in zijn visie op hoe hij met de Topsport Community wil bouwen aan een samenleving waar structureel teamsucces en vooruitgang geboekt worden. Ook vertelt Pieter, als Chef de Mission van de Nederlandse ploeg, over het uitdagende traject naar het Olympische jaar 2021.

Deze middag wordt begeleid door tv-presentatrice Mari Carmen Oudendijk, en natuurlijk kunt u ook uw vragen stellen aan onze sprekers. Dit gevarieerde programma staat garant voor een boeiende middag. We begroeten u graag.

Aanmelden

2 februari
U kunt zich aanmelden voor het live webinar via de knop ‘Aanmelden’. Na registratie ontvangt u een automatische bevestiging met de link naar het webinar en enkele dagen voor het webinar ontvangt u een herinnering.

Hebt u interesse in het webinar, maar bent u verhinderd op 2 februari? Meldt u zich dan aan via de knop ‘Terugkijken’. U ontvangt na afloop van het live webinar een link waarmee u de opname kunt bekijken.

sprekers

In dit webinar ziet u:

Meer informatie

vragen
Ondervindt u problemen bij de registratie voor het webinar of hebt u een andere vraag? Stuur ons dan een bericht. We helpen u graag.