Terugkijken: webinar Beschermd beleggen in onzekere economische tijden

  1. Inspiratie
  2. Beleggen
  3. Webinar Beschermd beleggen in onzekere economische tijden terugkijken
Webinar
10 december 2020

Terugkijken: webinar Beschermd beleggen in onzekere economische tijden

U bent mogelijk geïnteresseerd in beleggen in gestructureerde producten? Of u belegt er al in, maar wilt er meer over weten? In dit webinar vertellen beleggingsspecialisten Marcel Pronk en Bob Stroeken hoe u met gestructureerde producten beschermd kunt beleggen.
Man op mobiel in appartement

Gestructureerde producten zijn beleggingen waarvan het rendement afhankelijk is van een onderliggende waarde, bijvoorbeeld een aandelenindex. Het risico- en rendementsprofiel van een gestructureerd product is eenvoudig aan uw eigen wensen aan te passen. 

Daarnaast kunt u deze producten gebruiken om in te spelen op een specifieke visie. Wilt u bijvoorbeeld participeren in de aandelenmarkt met een bescherming op de einddatum? Of inkomsten genereren in stijgende of beperkt dalende aandelenmarkten? Gestructureerde producten kunnen dit mogelijk maken.

Webinar beschermd beleggen 8 december 2020

Beschermd beleggen in onzekere economische tijden

private banking | 8 december 2020

Wat zijn gestructureerde producten en hoe werken ze in een beleggingsportefeuille? En wat is onze marktvisie in samenhang met gestructureerde producten?

Private banker Yvonne Doets praat erover met hoofdeconoom Luc Aben en beleggingsspecialisten Marcel Pronk en Bob Stroeken.

    Wilt u een beleggingsspecialist spreken?

    Of hebt u een andere vraag naar aanleiding van het webinar? Wij helpen u graag.
    Auth platform tracking pixel Login page tracking pixel