Themapublicatie Private Markets - beleggingsalternatieven buiten de beurs

  1. Inspiratie
  2. Beleggen
  3. Themapublicatie Private Markets - beleggingsalternatieven buiten de beurs

Themapublicatie Private Markets - beleggingsalternatieven buiten de beurs

11 april 2018
Toegang tot interessante investeringen met toegevoegde waarde in beleggingsportefeuille.

Toegang tot interessante investeringen met toegevoegde waarde in beleggingsportefeuille.

Beleggen in private markets betekent beleggen buiten de beurs. Beleggingen die kansen bieden op een aantrekkelijk rendement door een duidelijke focus op waardecreatie op de langere termijn. Private Markets is een beleggingscategorie die steeds meer in de schijnwerpers staat bij beleggers. Het is een grote groeiende markt die uitgelezen mogelijkheden biedt om gericht in te spelen op wereldwijde langetermijnontwikkelingen. Zonder daarbij direct te maken te hebben met de dagelijkse beurshectiek.

In tijden dat het verwachte rendement op traditionele beleggingen laag is, zoeken beleggers steeds vaker naar alternatieve rendementsbronnen. Private markets is het terrein van grote institutionele partijen zoals pensioenfondsen, maar deze beleggingscategorie wordt steeds toegankelijker voor particuliere beleggers.

In deze themapublicatie leest u over de eigenschappen en ontwikkeling van private markets en waarom wij denken dat deze beleggingscategorie waarde kan toevoegen aan uw beleggingsportefeuille. We presenteren concrete beleggingsoplossingen om dit interessante thema te bespelen.

Download

Meer weten over beleggen?

Persoonlijk beleggingsadvies
Beleggingsadvies, vermogensbeheer of een combinatie? Wij gaan graag voor u aan de slag.
Auth platform tracking pixel Login page tracking pixel