Themapublicatie: Impact Investing

Themapublicatie: Impact Investing

19 december 2017
Impact investing, beleggen en bijdragen aan een betere wereld. Bij impact investing gaat het om investeringen in bedrijven, organisaties en fondsen met de intentie om naast een financieel resultaat, een positieve maatschappelijke, sociale en/of milieu-impact te realiseren.

Impact investing, beleggen en bijdragen aan een betere wereld. Bij impact investing gaat het om investeringen in bedrijven, organisaties en fondsen met de intentie om naast een financieel resultaat, een positieve maatschappelijke, sociale en/of milieu-impact te realiseren.

Via impact investeringen kunt u een bijdrage leveren de mondiale duurzaamheidsdoelstellingen van de Verenigde Naties voor 2030.

In deze themapublicatie leest u wat impact investing is, hoe u via impact investing bijdraagt aan de duurzaamheidsdoelstellingen en welke mogelijkheden Van Lanschot biedt om aan impact investing te doen.

Uw adviseur vertelt u graag meer over hoe u naast uw advies- of vermogensbeheerportefeuille kunt investeren in impact beleggen.

Download

Auth platform tracking pixel Login page tracking pixel