Themapublicatie: Verantwoord, duurzaam of met impact?

Themapublicatie: Verantwoord, duurzaam of met impact?

24 april 2017

Steeds meer beleggers willen hun beleggingskeuzes baseren op financiële criteria én niet-financiële criteria. Dit betekent dat zij bedrijven niet alleen beoordelen op financiële resultaten, maar ook op de manier waarop zij omgaan met milieu, sociale en maatschappelijke thema's.

Denk bijvoorbeeld aan kinderarbeid, kernenergie of controversiële wapens. De wijze waarop beleggers deze thema's laten meewegen, verschilt sterk. Dat verklaart ook waarom we verantwoorde beleggers, duurzame beleggers en impact beleggers kennen.

In deze themapublicatie gaan we dieper in op deze drie manieren van beleggen en laten we zien wat de aanpak van Van Lanschot is.

Download

Auth platform tracking pixel Login page tracking pixel