Veelgestelde vragen

Hof Hoorneman
Welkom bij Van Lanschot . Hieronder vindt u het antwoord op de meest gestelde vragen over de overgang van Hof Hoorneman Bankiers naar Van Lanschot . Staat uw vraag er niet bij? Stel hem dan aan uw contactpersoon bij Hof Hoorneman Bankiers. 

Algemeen

 • Overgang van Hof Hoorneman naar Van Lanschot

  Wat zijn de voordelen voor mij als klant van de overgang naar Van Lanschot?
  Naast de dienstverlening die u van Hof Hoorneman gewend bent, kunt u gebruikmaken van het uitgebreide dienstverleningsaanbod van Van Lanschot . Zo bieden we u onder meer brede expertise op het gebied van financieringen, financiële planning en estate planning.

  Hoe ontvang en onderteken ik de nieuwe documenten, zoals een nieuwe overeenkomst? 
  Het is ons streven om de overgang voor u zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk te maken. We hebben het daarom mogelijk gemaakt dat u de documenten digitaal ontvangt en ook digitaal kunt ondertekenen.

 • Uw Van Lanschot kantoor en contactpersoon

  Behoud ik hetzelfde aanspreekpunt?
  We zijn blij dat veel Hof Hoorneman-collega’s de keuze hebben gemaakt om bij Van Lanschot Kempen in dienst te treden. Voor velen van u betekent dit dat u uw vertrouwde aanspreekpunt behoudt. Daar waar toch verandering optreedt, begeleiden we u zo goed mogelijk en vindt zorgvuldige overdracht plaats.

  Ik bankier al bij Van Lanschot. Wie wordt mijn contactpersoon?
  Hebt u al een contactpersoon bij Van Lanschot ? U kunt zelf aangeven wie van de twee adviseurs uw vaste contactpersoon wordt.

  Bij welk Van Lanschot-kantoor ga ik bankieren?
  Van Lanschot heeft een uitgebreid kantorennetwerk, met 27 kantoor- en ontvangstlocaties in Nederland. Afspraken met uw vaste contactpersoon vinden naar keuze plaats op een locatie bij u in de buurt of op uw eigen kantoor- of privéadres.

 • Overboeken van uw saldo en beleggingen naar Van  Lanschot
  Moet ik zelf actie ondernemen om mijn gelden en beleggingen over te boeken naar Van Lanschot?
  Nee, u hoeft zelf geen actie te ondernemen. Wij verzorgen dit voor u. Daarvoor nemen wij contact met u op om de overstap naar Van Lanschot te bespreken.

Uw dienstverlening

 • Vermogensbeheer

  Ik heb vermogensbeheer bij Hof Hoorneman. Wat wijzigt er bij een overgang naar Van Lanschot?
  De komende periode  ontvangen alle klanten van Hof Hoorneman  een persoonlijk welkomstaanbod dat zo goed mogelijk aansluit op uw huidige dienstverlening bij Hof Hoorneman.

  Een aantal onderdelen uit de voorwaarden voor Vermogensbeheer bij Van Lanschot zijn voor u anders of niet van toepassing. Wat er voor u mogelijk verandert, vindt u in de aanvullende voorwaarden voor Vermogensbeheer.

 • Zelf beleggen
  Ik heb bij Hof Hoorneman een Zelf Beleggen rekening (Execution Only). Wat wijzigt er bij een overgang naar Van Lanschot?
  De komende maanden ontvangen alle klanten van Hof Hoorneman  een persoonlijk welkomstaanbod dat zo goed mogelijk aansluit op uw huidige dienstverlening bij Hof Hoorneman.