Om gebruik te kunnen maken van Online Bankieren beschikt u over een pc met internetaansluiting. De vereiste versies voor besturingssysteem en browser vindt u hieronder.

Besturingssysteem Browser
Windows 8 en hoger Internet Explorer 10.0 of hoger, Edge 13.0 of hoger, Mozilla Firefox 48.0 of hoger, Google Chrome 52.0 of hoger
Mac OS X 10.11 El Capitan of hoger Safari 9.0 of hoger, Mozilla Firefox 48.0 of hoger, Google Chrome 52.0 of hoger

Het is mogelijk dat Online Bankieren ook werkt met andere systemen en browserversies. Van Lanschot kan dan echter geen goede werking garanderen.

Adobe Acrobat Reader

Voor het lezen van documenten hebt u Adobe Acrobat Reader nodig.

Schermresolutie

De minimale schermresolutie voor Online Bankieren is 1024 x 768 pixels.

Van Lanschot maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen. Lees meer over cookies bij Van Lanschot