Om gebruik te kunnen maken van Online Bankieren beschikt u over een pc met internetaansluiting. De vereiste versies voor besturingssysteem en browser vindt u hieronder.

Besturingssysteem Browser
Windows 8 en hoger Internet Explorer 10.0 of hoger, Mozilla Firefox 42.0 of hoger, Google Chrome 46.0 of hoger, Edge
Mac OS X 10.10 (Yosemite) en OS X 10.11 (El Capitan) Safari 8.0 of hoger, Mozilla Firefox 42.0 of hoger, Google Chrome 46.0 of hoger

Het is mogelijk dat Online Bankieren ook werkt met andere systemen en browserversies. Van Lanschot kan dan echter geen goede werking garanderen.

Adobe Acrobat Reader

Voor het lezen van documenten hebt u Adobe Acrobat Reader nodig.

Schermresolutie

De minimale schermresolutie voor Online Bankieren is 1024 x 768 pixels.

Gebruikt u Windows XP en Van Lanschot Online Bankieren?

Stap dan over naar een nieuwer besturingssysteem en blijf veilig online bankieren.

Windows XP stamt uit 2001. Microsoft is op 8 april 2014 gestopt met het uitbrengen van beveiligingsupdates voor dit besturingssysteem. Daardoor brengt het gebruik van Windows XP veiligheidsrisico's voor u met zich mee.

Let op: Het is mogelijk dat u, mocht veilig online bankieren in gevaar komen, geen toegang meer krijgt tot Van Lanschot Online Bankieren met een computer waarop Windows XP is geïnstalleerd.

Stap over op een nieuw besturingssysteem

Wij raden u aan om over te stappen naar een ander besturingssysteem. Er bestaan meerdere goede alternatieven voor Windows XP. Hierboven ziet u met welke systemen Online Bankieren het beste werkt.

Computers die Windows XP gebruiken, zijn kwetsbaar voor aanvallen van internetcriminelen. Meer informatie over stoppen met Windows XP leest u op de website van het ministerie voor Veiligheid en Justitie.

Vragen of hulp nodig?

Bent u klant van Van Lanschot en hebt u vragen? Wij helpen u graag. Neem contact op met Van Lanschot Client Services, elke werkdag bereikbaar van 08.30 tot 21.00 uur, telefoon 0800-1737 vanuit Nederland, +31 73 687 18 97 vanuit het buitenland.

Van Lanschot maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen. Lees meer over cookies bij Van Lanschot