1. Help
  2. Online Bankieren
  3. Systeemvereisten

Systeemvereisten

help - Mijn Van Lanschot
Om gebruik te kunnen maken van Online Bankieren beschikt u over een pc met internetaansluiting. De vereiste versies voor besturingssysteem en browser vindt u hieronder.
Besturingssysteem Browser
Windows 7, 8.1 en 10
  • Internet Explorer: 11.0
  • Edge: de laatste twee versies
  • Firefox: de laatste twee versies
  • Chrome: de laatste twee versies
Apple MacOS 10.11 en hoger
  • Safari: 9.0 en hoger
  • Firefox: de laatste twee versies
  • Chrome: de laatste twee versies

Het is mogelijk dat Online Bankieren ook werkt met andere systemen en browserversies. Van Lanschot kan dan echter geen goede werking garanderen.

Adobe Acrobat Reader
Voor het lezen van documenten hebt u Adobe Acrobat Reader nodig.

Schermresolutie
De minimale schermresolutie voor Online Bankieren is 1024 x 768 pixels.