1. Help
    2. Online Bankieren
    3. Hulp met Webber

Hulp met Webber

Categorie

Webber
    Categorie
    Help - Mijn Van Lanschot

Hulp met Webber

Inloggen met de Webber stopt per 1 maart a.s.
    In tegenstelling tot onze eerdere berichten blijft het tot en met 28 februari 2019 mogelijk om uw Webber te gebruiken. In de tussentijd werken we hard aan het uitbreiden van de functionaliteit van de Login App, waarmee het onder andere mogelijk wordt op uw mobiele telefoon iDeal-betalingen te tekenen.

Vragen over Webber
    Van Lanschot Login App

Download de Login App

Login App
    Wilt u snel en makkelijk inloggen op Mijn Van Lanschot en uw betaalopdrachten voortaan tekenen met uw smartphone of tablet? Dat kan nu met de Login App. Bij het registreren van de app hebt u uw Webber nog één keer nodig.

Wilt u meer informatie?

meer weten
    Antwoorden op vragen over andere zaken rond online bankieren vindt u bij de veelgestelde vragen over online bankieren. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.