1. Help
    2. Mijn Van Lanschot
    3. Hulp met Login App

Hulp met Login App

Categorie
    • Registratie
    • Gebruik
      • Hoe log ik in met mijn Login App? (met demovideo)

In de video ziet u stap voor stap hoe u met de Login App inlogt in Mijn Van Lanschot.

Hebt u hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Contact

• Ik weet mijn gebruikersnaam van de Login App niet meer. Wat moet ik doen?
        Om in te kunnen loggen met de Login App hebt u ook een gebruikersnaam nodig. Deze hebt u eerder via e-mail van ons ontvangen en stond tijdens het registreren van de app op uw scherm.

Weet u uw gebruikersnaam niet meer?
        Neem dan op werkdagen van 08.30 tot 21.00 uur contact met ons op via 0800-1737 (vanuit het buitenland +3173 687 18 97).

Contact

• Hoe wijzig ik mijn pincode van de Login App?

U kunt uw pincode van de Login App als volgt wijzigen:

1. Open de Login App
        2. Klik op Instellingen
        3. Klik op ‘Wijzigen pincode’
        4. Vul uw huidige pincode in
        5. Vul uw nieuwe pincode in en bevestig deze
        6. Klik op ‘Ok’

Hebt u hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Contact

• Ik ben mijn pincode van de Login App vergeten. Wat moet ik doen?

Als u uw pincode bent vergeten, kunt u de Login App niet meer gebruiken. U moet de app dan opnieuw registreren op hetzelfde toestel. Dit doet u als volgt:

1. Open de Login App
        2. Klik op Instellingen
        3. Klik op 'Account verwijderen'
        4. Hebt u nog een actieve Login App op een ander toestel of hebt u nog een Digipas? Dan dient u de app opnieuw te registreren.
        5. Hebt u geen actieve Login App op een ander toestel en hebt u geen Digipas? Dan sturen wij u een nieuwe kleurcode om de Login App te registreren. Neem hiervoor contact op met Client Services op nummer 0800-1737 (vanuit het buitenland +31 73 687 1897).

Als u een verkeerde pincode hebt gebruikt, geeft de app dat aan met het aantal pogingen dat nog resteert. Als u het maximale aantal pogingen hebt gebruikt, wordt de registratie automatisch opgeheven. U moet de Login App dan opnieuw registeren. Zie hiervoor punt 4 en 5.

Hebt u hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Contact

• Hoe stel ik vingerafdrukherkenning of Face ID in voor de Login App?

Hebt u 'vingerafdruk' of Face ID ingesteld op uw smartphone of tablet? Dan kunt u dit ook voor de Login App instellen. Dit doet u als volgt:

1. Open de Login App
        2. Klik op Instellingen
        3. Klik op ‘Gebruik Vingerafdruk’ of 'Gebruik Face ID'
        4. Volg de stappen in de app

Hebt u hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Contact

• Wat moet ik doen met de Login App als ik een ander toestel ga gebruiken?

Wanneer u een ander toestel gaat gebruiken, moet u de Login App op het andere toestel installeren en registreren. Dit doet u als volgt:

1. Open de Login App op uw nieuwe toestel
        2. Klik op registreren met 'Geregistreerde Login App'
        3. Volg de stappen in de app

Hebt u hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Contact

• Waar kan ik zien welke Van Lanschot apps ik geregistreerd heb?

In Mijn Van Lanschot kunt u een overzicht opvragen van alle geregistreerde apps onder uw gebruikersnaam.

Hiervoor gaat u, nadat u bent ingelogd in Mijn Van Lanschot, in het menu naar 'Zelf Regelen'. Daarna klikt u rechtsboven op 'Registraties beheren'. Op deze pagina ziet u een overzicht van alle geregistreerde apps.

Hebt u hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Contact

• Hoe kan ik een registratie van de Login App opheffen?

U kunt de registratie van de Login App opheffen in Mijn Van Lanschot. Na het inloggen in Mijn Van Lanschot gaat u in het menu naar 'Zelf Regelen'. Daarna klikt u rechtsboven op 'Registraties Beheren'. Hier kunt u de registratie opheffen.

Hebt u geen toegang tot Mijn Van Lanschot? Dan kunt u op werkdagen van 08.30 tot 21.00 uur contact met ons opnemen via 0800-1737 (vanuit het buitenland +31 73 687 18 97 ).

Hebt u hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Contact

• Veiligheid
      • Mijn smartphone/tablet met Login App is gestolen of verloren. Wat moet ik doen?

U kunt de registratie van de Login App opheffen in Mijn Van Lanschot. Na het inloggen in Mijn Van Lanschot gaat u in het menu naar 'Zelf Regelen'. Daarna klikt u rechtsboven op 'Registraties Beheren'. Hier kunt u de registratie opheffen.

Hebt u geen toegang tot Mijn Van Lanschot? Dan kunt u op werkdagen van 08.30 tot 21.00 uur contact met ons opnemen via 0800-1737 (vanuit het buitenland +3173 687 18 97).

Hebt u hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Contact

• Hoe ga ik veilig om met de Login App?

Wij doen er alles aan om u veilig te laten bankieren. Maar het is ook belangrijk dat u zelf weet hoe u veilig omgaat met uw toestel en uw gegevens. We helpen u hier graag bij. Daarom zetten we hieronder een aantal veiligheidstips voor u op een rij.

• Houd de pincode van de Login App geheim.
        • Stel schermvergrendeling in op uw toestel. Alleen u kunt dan het scherm ontgrendelen met een code, patroon of uw vingerafdruk. Zo kan niemand zomaar bij uw gegevens als u er even niet bij bent.
        • Gebruik geen 'open' draadloos wifi-netwerk, zoals in een winkel of restaurant. Een open wifi-netwerk is een verbinding die u zonder wachtwoord kunt gebruiken, of met een wachtwoord dat iedere bezoeker kan krijgen. Hoewel uw gegevens via de app versleuteld worden verstuurd, weet u niet of de wifi-verbinding wel goed beveiligd is. Gebruik liever het 4G netwerk van uw eigen mobiele provider.
        • Installeer altijd direct de updates van de Login App en het besturingssysteem van uw toestel (iOS of Android). Of geef deze apps toestemming om updates automatisch uit te voeren. U weet dan zeker dat u de meest recente beveiligingen gebruikt.
        • Installeer een antivirus-app op uw toestel. Hiermee worden alle apps op uw toestel gecontroleerd op malware.
        • Installeer nieuwe apps alleen via de App Store of Google Play Store. Installeer altijd een app van een officiële of betrouwbare uitgever. Maak geen gebruik van apps die buiten de officiële app stores om worden aangeboden. Wees kritisch als apps om meer rechten vragen.

Hebt u hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Contact

Help

Hulp met Login App

Met de Login App kunt u inloggen bij Mijn Van Lanschot en betalingsopdrachten tekenen. Hebt u een vraag over de app? Misschien is die al eerder gesteld. Kijk daarvoor in de lijst hieronder.
    Registratie
    Gebruik
    • Hoe log ik in met mijn Login App? (met demovideo)

In de video ziet u stap voor stap hoe u met de Login App inlogt in Mijn Van Lanschot.

Hebt u hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Contact

• Ik weet mijn gebruikersnaam van de Login App niet meer. Wat moet ik doen?
      Om in te kunnen loggen met de Login App hebt u ook een gebruikersnaam nodig. Deze hebt u eerder via e-mail van ons ontvangen en stond tijdens het registreren van de app op uw scherm.

Weet u uw gebruikersnaam niet meer?
      Neem dan op werkdagen van 08.30 tot 21.00 uur contact met ons op via 0800-1737 (vanuit het buitenland +3173 687 18 97).

Contact

• Hoe wijzig ik mijn pincode van de Login App?

U kunt uw pincode van de Login App als volgt wijzigen:

1. Open de Login App
      2. Klik op Instellingen
      3. Klik op ‘Wijzigen pincode’
      4. Vul uw huidige pincode in
      5. Vul uw nieuwe pincode in en bevestig deze
      6. Klik op ‘Ok’

Hebt u hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Contact

• Ik ben mijn pincode van de Login App vergeten. Wat moet ik doen?

Als u uw pincode bent vergeten, kunt u de Login App niet meer gebruiken. U moet de app dan opnieuw registreren op hetzelfde toestel. Dit doet u als volgt:

1. Open de Login App
      2. Klik op Instellingen
      3. Klik op 'Account verwijderen'
      4. Hebt u nog een actieve Login App op een ander toestel of hebt u nog een Digipas? Dan dient u de app opnieuw te registreren.
      5. Hebt u geen actieve Login App op een ander toestel en hebt u geen Digipas? Dan sturen wij u een nieuwe kleurcode om de Login App te registreren. Neem hiervoor contact op met Client Services op nummer 0800-1737 (vanuit het buitenland +31 73 687 1897).

Als u een verkeerde pincode hebt gebruikt, geeft de app dat aan met het aantal pogingen dat nog resteert. Als u het maximale aantal pogingen hebt gebruikt, wordt de registratie automatisch opgeheven. U moet de Login App dan opnieuw registeren. Zie hiervoor punt 4 en 5.

Hebt u hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Contact

• Hoe stel ik vingerafdrukherkenning of Face ID in voor de Login App?

Hebt u 'vingerafdruk' of Face ID ingesteld op uw smartphone of tablet? Dan kunt u dit ook voor de Login App instellen. Dit doet u als volgt:

1. Open de Login App
      2. Klik op Instellingen
      3. Klik op ‘Gebruik Vingerafdruk’ of 'Gebruik Face ID'
      4. Volg de stappen in de app

Hebt u hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Contact

• Wat moet ik doen met de Login App als ik een ander toestel ga gebruiken?

Wanneer u een ander toestel gaat gebruiken, moet u de Login App op het andere toestel installeren en registreren. Dit doet u als volgt:

1. Open de Login App op uw nieuwe toestel
      2. Klik op registreren met 'Geregistreerde Login App'
      3. Volg de stappen in de app

Hebt u hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Contact

• Waar kan ik zien welke Van Lanschot apps ik geregistreerd heb?

In Mijn Van Lanschot kunt u een overzicht opvragen van alle geregistreerde apps onder uw gebruikersnaam.

Hiervoor gaat u, nadat u bent ingelogd in Mijn Van Lanschot, in het menu naar 'Zelf Regelen'. Daarna klikt u rechtsboven op 'Registraties beheren'. Op deze pagina ziet u een overzicht van alle geregistreerde apps.

Hebt u hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Contact

• Hoe kan ik een registratie van de Login App opheffen?

U kunt de registratie van de Login App opheffen in Mijn Van Lanschot. Na het inloggen in Mijn Van Lanschot gaat u in het menu naar 'Zelf Regelen'. Daarna klikt u rechtsboven op 'Registraties Beheren'. Hier kunt u de registratie opheffen.

Hebt u geen toegang tot Mijn Van Lanschot? Dan kunt u op werkdagen van 08.30 tot 21.00 uur contact met ons opnemen via 0800-1737 (vanuit het buitenland +31 73 687 18 97 ).

Hebt u hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Contact

Veiligheid
    • Mijn smartphone/tablet met Login App is gestolen of verloren. Wat moet ik doen?

U kunt de registratie van de Login App opheffen in Mijn Van Lanschot. Na het inloggen in Mijn Van Lanschot gaat u in het menu naar 'Zelf Regelen'. Daarna klikt u rechtsboven op 'Registraties Beheren'. Hier kunt u de registratie opheffen.

Hebt u geen toegang tot Mijn Van Lanschot? Dan kunt u op werkdagen van 08.30 tot 21.00 uur contact met ons opnemen via 0800-1737 (vanuit het buitenland +3173 687 18 97).

Hebt u hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Contact

• Hoe ga ik veilig om met de Login App?

Wij doen er alles aan om u veilig te laten bankieren. Maar het is ook belangrijk dat u zelf weet hoe u veilig omgaat met uw toestel en uw gegevens. We helpen u hier graag bij. Daarom zetten we hieronder een aantal veiligheidstips voor u op een rij.

• Houd de pincode van de Login App geheim.
      • Stel schermvergrendeling in op uw toestel. Alleen u kunt dan het scherm ontgrendelen met een code, patroon of uw vingerafdruk. Zo kan niemand zomaar bij uw gegevens als u er even niet bij bent.
      • Gebruik geen 'open' draadloos wifi-netwerk, zoals in een winkel of restaurant. Een open wifi-netwerk is een verbinding die u zonder wachtwoord kunt gebruiken, of met een wachtwoord dat iedere bezoeker kan krijgen. Hoewel uw gegevens via de app versleuteld worden verstuurd, weet u niet of de wifi-verbinding wel goed beveiligd is. Gebruik liever het 4G netwerk van uw eigen mobiele provider.
      • Installeer altijd direct de updates van de Login App en het besturingssysteem van uw toestel (iOS of Android). Of geef deze apps toestemming om updates automatisch uit te voeren. U weet dan zeker dat u de meest recente beveiligingen gebruikt.
      • Installeer een antivirus-app op uw toestel. Hiermee worden alle apps op uw toestel gecontroleerd op malware.
      • Installeer nieuwe apps alleen via de App Store of Google Play Store. Installeer altijd een app van een officiële of betrouwbare uitgever. Maak geen gebruik van apps die buiten de officiële app stores om worden aangeboden. Wees kritisch als apps om meer rechten vragen.

Hebt u hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Contact

Wilt u meer informatie?

meer weten
    Antwoorden op vragen over andere zaken rond online bankieren vindt u bij de veelgestelde vragen over online bankieren. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.