1. Help
  2. Mijn Van Lanschot
  3. Favorieten of bladwijzers instellen
help - mijn van lanschot

Een favoriet of bladwijzer toevoegen

Door een webpagina toe te voegen aan de Favorieten of Bladwijzers in uw browser kunt u hem altijd snel bereiken. Dat is handig als u regelmatig dezelfde pagina bezoekt of een pagina wilt onthouden om later te bezoeken. Lees hier hoe u een pagina toevoegt.
  • Via Internet Explorer een favoriet toevoegen
    1. Ga in Internet Explorer naar de webpagina die u wilt bewaren.
    2. Klik op het pictogram 'Favorieten' (dat is het sterretje aan de rechterbovenkant van het scherm).
    3. Klik op 'Aan Favorieten' toevoegen.
    4. Er opent een dialoogvenster. In het veld 'Naam' verschijnt de naam van de webpagina. U kunt deze naam eventueel aanpassen. U kunt ook een nieuwe map maken om uw favoriete pagina's te ordenen.
    5. Klik dan op 'Toevoegen'.

In het vervolg gaat u snel naar deze webpagina door te klikken op het pictogram 'Favorieten' (het sterretje) en daarna op de naam van de pagina of uw nieuwe map.

Tip: u kunt ook een webpagina als Favoriet bewaren met de sneltoetscombinatie Ctrl+D op uw toetsenbord.

• Via Google Chrome een bladwijzer toevoegen
    1. Ga in Google Chrome naar de webpagina die u wilt bewaren.
    2. Klik op het pictogram 'Bladwijzer instellen voor deze pagina’ (dat is het sterretje aan de rechterbovenkant van het scherm).
    3. Er opent een dialoogvenster. In het veld 'Naam' verschijnt de naam van de webpagina. U kunt deze naam eventueel aanpassen. U kunt in de keuzelijst naast 'Map:' ook een map maken om uw bladwijzers te ordenen.
    4. Klik dan op 'Gereed'.

In het vervolg gaat u snel naar deze webpagina door een nieuw tabblad te openen en in de bladwijzerbalk (linksboven op de pagina, vlak onder het adresveld) te klikken op de naam van de pagina of uw nieuwe map.

• Via Safari (Mac) een bladwijzer toevoegen
    1. Ga in Safari voor Mac naar de webpagina die u wilt bewaren.
    2. Klik in de menubalk op 'Bladwijzers' > 'Voeg bladwijzer toe'.
    3. Er opent een dialoogvenster met de naam van de pagina. U kunt deze naam eventueel wijzigen. Ook kunt u een map kiezen om uw bladwijzers te ordenen.
    4. Klik op 'Voeg toe'.

In het vervolg gaat u snel naar deze webpagina via het menu: 'Bladwijzers' > 'Toon bladwijzers'.