Selecteer uw betaalrekening  - Stap 3 van 4

In dit scherm dient u uw betaalrekening te selecteren waarvan de iDEAL betaling moet worden uitgevoerd.

Rekeningen

Selecteer het rekeningnummer waarvan de iDEAL betaling moet worden uitgevoerd. In de lijst staan alleen de rekeningnummers waarvan iDEAL betalingen zijn toegestaan.

Betaling verzenden

Klik op de button [Betaling verzenden] om de betaling uit te voeren en door te gaan naar stap 4 van 4.

Stoppen

Klik op de button [Stoppen] om de iDEAL betaling te annuleren en terug te keren naar de webwinkel

Van Lanschot maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen. Lees meer over cookies bij Van Lanschot