1. Help
  2. iDEAL
  3. iDEALselectaccount

Betalen met iDEAL - stap 3 van 4

In dit scherm dient u uw betaalrekening te selecteren waarvan de iDEAL betaling moet worden uitgevoerd.

Rekeningen
Selecteer het rekeningnummer waarvan de iDEAL betaling moet worden uitgevoerd. In de lijst staan alleen de rekeningnummers waarvan iDEAL betalingen zijn toegestaan.

Betaling verzenden
Klik op de button [Betaling verzenden] om de betaling uit te voeren en door te gaan naar stap 4 van 4.

Stoppen
Klik op de button [Stoppen] om de iDEAL betaling te annuleren en terug te keren naar de webwinkeln field]