1. Help
  2. iDEAL
  3. iDEALlogin

Inloggen iDEAL - stap 1/4

HELP - IDEAL
Wanneer u in de webwinkel voor de betalingsmethode iDEAL hebt gekozen en vervolgens voor Van Lanschot, komt u in dit scherm.

Bestelling

Hier ziet u de gegevens van uw bestelling, waaronder het bedrag, de naam van de webwinkel en de omschrijving. Deze gegevens worden in ieder volgend scherm opnieuw getoond.

Toegangsmiddel

Kies het toegangsmiddel waarmee u de iDEAL betaling wilt uitvoeren door voor het toegangsmiddel de radiobutton aan te klikken.

Toelichting bij Digipas

• Gebruikersnaam
    Vul hier uw gebruikersnaam in. Als u de gebruikersnaam niet meer weet, kunt u contact opnemen met ons op telefoonnummer 0800-1737.

• Digipasnummer
    Vul hier het digipasnummer in zonder streepjes.

Het digipasnummer staat op de achterzijde van uw digipas.

Verder

Klik op de button [Verder] om door te gaan naar stap 2 van 4.

Stoppen

Klik op de button [Stoppen] om de iDEAL-betaling te annuleren en terug te keren naar de webwinkel.