Help - iDEAL - Stap 1 van 4

Wanneer u in de webwinkel voor de betalingsmethode iDEAL hebt gekozen en vervolgens voor Van Lanschot, komt u in dit scherm.

Bestelling

Hier ziet u de gegevens van uw bestelling, waaronder het bedrag, de naam van de webwinkel en de omschrijving. Deze gegevens worden in ieder volgend scherm opnieuw getoond.

Toegangsmiddel

Kies het toegangsmiddel waarmee u de iDEAL betaling wilt uitvoeren door voor het toegangsmiddel de radiobutton aan te klikken.

Webber
  • Rekeningnummer
    Vul achter het veld 'NLxx FVLB 0' het rekeningnummer in dat op uw bankpas staat vermeld. Staat er een IBAN op uw bankpas? Voer dan alleen de laatste 9 cijfers van het IBAN in. De 'xx' hoeft u niet in te vullen, deze wordt getoond wanneer u op het veld 'Pasnummer' klikt om het pasnummer in te vullen.

• Pasnummer
    Vul hier het pasnummer van uw Wereldpas in.
    Het rekeningnummer (account number) en pasnummer (card number) staan op de voorkant van uw Van Lanschot Wereldpas.
Digipas
  • Gebruikersnaam
    Vul hier uw gebruikersnaam in. Als u de gebruikersnaam niet meer weet, kunt u contact opnemen met ons op telefoonnummer 0800-1737.
  • Digipasnummer
    Vul hier het digipasnummer in zonder streepjes.
    Het digipasnummer staat op de achterzijde van uw digipas.

Verder

Klik op de button [Verder] om door te gaan naar stap 2 van 4.

Stoppen

Klik op de button [Stoppen] om de iDEAL-betaling te annuleren en terug te keren naar de webwinkel.

Van Lanschot maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen. Lees meer over cookies bij Van Lanschot