Wat zijn de systeemvereisten voor de Van Lanschot FX Trader?

Om gebruik te kunnen maken van de Van Lanschot FX Trader beschikt u over een pc met internetaansluiting. De vereiste versies voor besturingssysteem en browser vind u hieronder.

Browser:

De Van Lanschot FX Trader wordt ondersteund door de volgende browsers op de pc:

• Internet Explorer 7 of hoger
  • Firefox 8 of hoger
  • Google Chrome 17 of hoger

De Van Lanschot FX Trader wordt ondersteund door de volgende browsers op Apple Macs:

• Safari 4 of hoger
  • Firefox 8 of hoger
  • Google Chrome 17 of hoger

Microsoft Silverlight:

Microsoft Silverlight Plugin 4.0 of hoger moet geïnstalleerd zijn om grafieken te kunnen raadplegen zowel bij PC's als bij Apple Macs.

Van Lanschot maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen. Lees meer over cookies bij Van Lanschot