captin

Beursplatform Van Lanschot Kempen zelfstandig verder als Captin

Het beursplatform van Van Lanschot Kempen voor de handel in niet-beursgenoteerde ondernemingen en de dienstverlening op het gebied van medewerkerparticipatie-regelingen gaat per 1 oktober 2017 zelfstandig verder als Captin.
Het beursplatform van Van Lanschot Kempen voor de handel in niet-beursgenoteerde ondernemingen en de dienstverlening op het gebied van medewerkerparticipatie-regelingen gaat per 1 oktober 2017 zelfstandig verder als Captin. Dit biedt Captin de ruimte zich verder te ontwikkelen en past in de strategie van Van Lanschot Kempen om zich te richten op haar kernactiviteiten.

Via het beursplatform van Captin kunnen beleggers handelen in niet-beursgenoteerde bedrijven die beleggers de mogelijkheid willen geven in hun eigen vermogen te participeren. Naast het beursplatform biedt Captin maatwerkoplossingen voor medewerkersparticipatie.

Van Lanschot Kempen blijft betrokken bij Captin via onder andere het bieden van de handelsfaciliteit en rekeningen voor klanten van Captin. Klanten kunnen rekenen op de vertrouwde kwaliteit en continuïteit van hetzelfde team.

Wilt u meer weten? Kijk op www.captin.nl of neem telefonisch contact op met Captin: (020) 854 65 00.
Auth platform tracking pixel Login page tracking pixel