Man met horloge aan bureau

Specifieke belegging Privaat

privaat
  • Beleggingen buiten de beurs
  • Aantrekkelijke rendementsverwachting op lange termijn
  • Toegang tot beleggingen die zijn voorbehouden aan professionele beleggers 

De strategie

De specifieke beleggingsstrategie Privaat is grotendeels gericht op niet-beursgenoteerde beleggingen. Deze private investeringen zijn daardoor minder gevoelig voor de bewegingen op de financiële markten. 
De beleggingen strekken zich uit tot fysieke objecten als infrastructuur, landbouwgrond en vastgoed maar ook investeringen in niet-beursgenoteerde ondernemingen (private equity). De wereldwijde portefeuille biedt op termijn een mix van stabiele inkomsten en waardevermeerdering van bezittingen.

Beleggen brengt risco's met zich mee. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen. 

Opbouw beleggingen

Privaat
De portefeuille is opgebouwd uit tien tot twintig fondsen. Binnen de private strategieën heeft het fonds tot doel wereldwijd te investeren in infrastructuur, landbouwland, private equity gericht op Europese bedrijven en vastgoed. De zorgvuldig geselecteerde fondsen zijn niet-beursgenoteerd, hebben een focus op de langere termijn en zijn daardoor minder goed verhandelbaar.

Meer weten over beleggen bij Van Lanschot?

maak een afspraak
Maak vrijblijvend een afspraak. Wij leren u graag kennen.
disclaimer

Risico's van beleggen

Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Loop geen onnodig risico. Voordat u begint met beleggen, is het belangrijk dat u op de hoogte bent van de kenmerken van elk product. Meer informatie over de risico’s van beleggen vindt u in de voorwaarden die horen bij de dienstverlening die u kiest.

Om een indicatie te geven van het risico dat u met uw beleggingen loopt, gebruiken we risicoprofielen. De ‘Risicometer Beleggen’ helpt u om de risicoprofielen van verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken op risico. Lees meer over de Risicometer Beleggen.

Bekijk ook de informatie over het Depositogarantiestelsel, het Beleggerscompensatiestelsel en bescherming van uw beleggingen door de Wet Giraal Effectenverkeer.

Auth platform tracking pixel Login page tracking pixel