Man met horloge aan bureau

Vermogensbeheer Actief

actief
  • Actieve beleggingsverdeling op basis van bewegingen op de beurzen
  • Wereldwijde spreiding over vermogenscategorieën, regio’s en sectoren
  • Zorgvuldige selectie van de beste actieve en passieve beleggingsfondsen

Actief beleggen bij Van Lanschot

De beleggingsstrategie Actief is erop gericht flexibel in te spelen op ontwikkelingen in de economie en financiële markten zodat kansen zijn te benutten. 
De portefeuille bestaat uit een doordachte mix van individuele aandelen van beursgenoteerde bedrijven, en een mix van actief en passief beheerde beleggingsfondsen. De beleggingen in individuele aandelen, waarvan de koersbewegingen dagelijks zijn te volgen, zijn gericht op wellicht bekende ondernemingen die een sterke marktpositie hebben. Duurzaamheidscriteria spelen een belangrijke rol bij de selectie van deze beurgenoteerde bedrijven maar ook bij de beleggingsfondsen.

Beleggen brengt risico's met zich mee. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen.

Opbouw beleggingen

actief
De portefeuille bestaat uit circa 80 individuele aandelen van Europese en Amerikaanse bedrijven en een mix van acht tot twaalf actieve beleggings- en indexfondsen. De beleggingsfondsen investeren onderliggend in aandelen, staats- en bedrijfsobligaties, onroerend goed en grondstoffen in zowel de ontwikkelde landen als de opkomende regio. Hierdoor ontstaat een brede, wereldwijd gespreide beleggingsportefeuille.

Meer weten over beleggen bij Van Lanschot?

maak een afspraak
Maak vrijblijvend een afspraak. Wij leren u graag kennen.
DISCLAIMER

Risico's van beleggen

Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Loop geen onnodig risico. Voordat u begint met beleggen, is het belangrijk dat u op de hoogte bent van de kenmerken van elk product. Meer informatie over de risico’s van beleggen vindt u in de voorwaarden die horen bij de dienstverlening die u kiest.

Om een indicatie te geven van het risico dat u met uw beleggingen loopt, gebruiken we risicoprofielen. De ‘Risicometer Beleggen’ helpt u om de risicoprofielen van verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken op risico. Lees meer over de Risicometer Beleggen.

Bekijk ook de informatie over het Depositogarantiestelsel, het Beleggerscompensatiestelsel en bescherming van uw beleggingen door de Wet Giraal Effectenverkeer.

 

Auth platform tracking pixel Login page tracking pixel