Man op de fiets

CompliantBeheer

Compliantbeheer
 • Wij houden rekening  met de compliance-restricties die voor u gelden
 • Deskundig vermogensbeheer volgens uw wensen en beleggingsprofiel
 • Het instapbedrag voor CompliantBeheer is € 50.000

Beleggen zonder omkijken 

Compliance-restricties maken beleggen voor partners en medewerkers van accountants- en advieskantoren complex. Met CompliantBeheer profiteert u van de kennis en ervaring van onze specialisten op het gebied van vermogensbeheer. Als marktleider op het gebied van compliant beleggen hebben wij de expertise en ervaring die u verder helpt.

CompliantBeheer is exclusief voor partners en medewerkers van Deloitte, PwC, EY (HVG Law), KPMG (Meijburg) en BDO. Wij stemmen rechtstreeks met uw afdeling Compliance af in welke fondsen we voor u mogen beleggen. De registratie in de compliance-database is eenmalig en onderliggende beleggingen en transacties hoeft u niet te registreren. Zo borgen we de naleving van de voor u geldende compliance restricties.

Beleggen brengt risico's met zich mee. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen. 

CompliantBeheer: zo werkt het

video
Robert Adolfse | private banker business professionals
Benieuwd hoe wij uw vermogen compliant beheren? Robert begeleidt al jaren partners en medewerkers van de grote advieskantoren en legt onze aanpak uit. 

  De voordelen van Van Lanschot

  • Marktleider op het gebied van compliant beleggen
  • Beleggingen in lijn met de restricties die voor u gelden
  • Beste private bank van Nederland in 2022 (PWM/The Banker)
  stockbrokers achter computerscherm

  Pensioenvermogen opbouwen met behulp van CompliantBeheer

  Bent u partner bij een advieskantoor en heeft u te maken met beleggingsrestricties? Overweeg dan CompliantBeheer voor het opbouwen van uw pensioenvermogen. Mark Koot, private banker bij Van Lanschot Business Professionals, vertelt in dit blog hoe dit in z’n werk gaat.

   Meer weten over CompliantBeheer? 

   afspraak maken
   Wij zijn experts in compliant beleggen. Samen brengen we uw situatie, wensen en doelen in kaart voor een passende aanpak. Uiteraard houden we daarbij rekening met uw risicoprofiel. We maken graag vrijblijvend kennis met u en vertellen u meer over onze aanpak. 

   Veelgestelde vragen over CompliantBeheer

   • Hoe werkt beleggen met compliance-restricties?
    Van Lanschot stemt rechtstreeks met uw afdeling Compliance af in welke fondsen u mag beleggen. Daar heeft u dus geen omkijken meer naar. Zie ons als uw bedrijfspartner in beleggen. Meer informatie? U vindt ze in onze voorwaarden en tarieven
   • Is beleggingsadvies ook mogelijk? 
    Wilt u de regie in eigen handen houden en laten uw restricties deze vorm van beleggen toe? Met Beleggingsadvies neemt u zelf beslissingen mét ondersteuning van onze beleggingsspecialisten.  

    Lees meer over beleggingsadvies
   • Hoe zorgt Van Lanschot ervoor dat mijn beleggingen niet in strijd zijn met de compliance-restricties? 
    Compliance-restricties maken beleggen voor partners en medewerkers van accountants- en advieskantoren complex. Wij stemmen rechtstreeks met uw afdeling Compliance af in welke fondsen we voor u mogen beleggen. Daar heeft u dus geen omkijken meer naar. 
   • Wat kost CompliantBeheer?
    Beheervergoeding op jaarbasis
     Omvang vermogen in   Beheervergoeding (Excl. btw)  Beheervergoeding (Incl. btw)
     Tot 250.000  0,80%  0,97%
     Over het meerdere tot 500.000  0,75%  0,91%
     Over het meerdere tot 1.500.000  0,70%  0,85%
     Over het meerdere tot 2.500.000  0,65%  0,79%
     > 2.500.000  0,60%  0,73%

    Meer lezen over de voorwaarden en tarieven van CompliantBeheer


   • Hoe houd ik inzicht in mijn beleggingen?  

    Met de Van Lanschot Beleggen App heeft u 24/7 inzicht in uw beleggingsportefeuille en kunt u direct het rendement van uw beleggingen inzien. Ook leest u meer over de achtergrond van relevante beleggingsbeslissingen.

   • Is CompliantBeheer geschikt voor iedereen die met compliance-regels te maken heeft? 
    CompliantBeheer is exclusief ontwikkeld voor partners en medewerkers van Deloitte, PwC, EY (HVG Law), KPMG (Meijburg) en BDO. Werkt u niet bij een van deze kantoren? Dan kunt u wel gebruik maken van Beleggingsadvies. U belegt dan zelf, maar met ondersteuning van onze beleggingsexperts die ook rekening houden met de compliance-restricties waarmee u te maken heeft. 
   Disclaimer

   Risico's van beleggen

   Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Loop geen onnodig risico. Voordat u begint met beleggen, is het belangrijk dat u op de hoogte bent van de kenmerken van elk product. Meer informatie over de risico’s van beleggen vindt u in de voorwaarden die horen bij de dienstverlening die u kiest.

   Om een indicatie te geven van het risico dat u met uw beleggingen loopt, gebruiken we beleggingsprofielen. De ‘Risicometer Beleggen’ helpt u om de beleggingsprofielen van verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken op risico. Lees meer over de Risicometer Beleggen.

   Bekijk ook de informatie over het Depositogarantiestelsel, het Beleggerscompensatiestelsel en bescherming van uw beleggingen door de Wet Giraal Effectenverkeer.

   Auth platform tracking pixel Login page tracking pixel