Advocaat op kantoor

Gebonden aan compliance-restricties?

Beleggingsadvies
 • Zelf beslissen op basis van persoonlijk advies
 • Wij houden rekening met de compliance-restricties die voor u gelden
 • Het instapbedrag voor beleggingsadvies is € 500.000

Beleggingsadvies

Van Lanschot helpt partners en medewerkers van advies- en accountantskantoren, die met compliance-restricties te maken hebben. Als marktleider op het gebied van compliant beleggen hebben wij de expertise en ervaring die u verder helpt. 
Beleggingsadvies is voor klanten die graag zelf betrokken zijn bij de aan- en verkooptransacties. U krijgt hierbij advies van onze specialisten. Wij houden rekening met de compliance-restricties die voor u gelden. 

Beleggen brengt risico's met zich mee. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen. 

Beleggingsadvies: zo werkt het

video
Joris Olthof | Beleggingsspecialist
Benieuwd hoe u samen met een specialist kunt beleggen? Joris legt het uit in deze video. “Beleggingsadvies geeft u rust, tijd en gemak.” 

  Meer weten over Beleggingsadvies?  

  Met onze kennis van compliant beleggen spelen we in op uw situatie, wensen en risicoprofiel. Wij maken graag vrijblijvend kennis met u. Samen stellen we de aanpak vast die past bij uw doelen. 

  Veelgestelde vragen over Beleggingsadvies

  • Is CompliantBeheer ook mogelijk?

   Wilt u liever dat onze beleggingsspecialisten uw vermogen beheren? Speciaal voor partners en medewerkers van Deloitte, EY, KPMG, PwC en BDO is er CompliantBeheer: vermogensbeheer mét aandacht voor de compliance-restricties die voor u gelden.

  • Kan ik met een buy-and-hold portefeuille gebruik maken van Beleggingsadvies?
   Uw beleggingen verdienen aandacht, ook als u maar weinig transacties doet. Wij nemen contact met u op als er belangrijke ontwikkelingen zijn in uw portefeuille of als bijvoorbeeld een obligatie afloopt. Onze specialisten adviseren ook over uw mogelijkheden bij vrijvallende gelden.
  • Hoe houd ik inzicht in mijn beleggingen?
   Met de Beleggen App heeft u 24/7 inzicht in uw beleggingsportefeuille. Zo kunt u realtime het rendement van uw beleggingen volgen en snel contact leggen met uw persoonlijke beleggingsspecialist.   
  • Beleggen met restricties?
   Van Lanschot stemt rechtstreeks met uw afdeling Compliance af in welke fondsen u mag beleggen. Daar heeft u dus geen omkijken meer naar. Zie ons als uw bedrijfspartner in beleggen. Meer informatie leest u in onze voorwaarden en tarieven
  Disclaimer

  Risico's van beleggen

  Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Loop geen onnodig risico. Voordat u begint met beleggen, is het belangrijk dat u op de hoogte bent van de kenmerken van elk product. Meer informatie over de risico’s van beleggen vindt u in de voorwaarden die horen bij de dienstverlening die u kiest.

  Om een indicatie te geven van het risico dat u met uw beleggingen loopt, gebruiken we beleggingsprofielen. De ‘Risicometer Beleggen’ helpt u om de beleggingsprofielen van verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken op risico. Lees meer over de Risicometer Beleggen.

  Bekijk ook de informatie over het Depositogarantiestelsel, het Beleggerscompensatiestelsel en bescherming van uw beleggingen door de Wet Giraal Effectenverkeer.

  Auth platform tracking pixel Login page tracking pixel