1. Beleggen
 2. Compliant beleggen
Krantenlezers op een bankje

Gebonden aan compliance-restricties? 

compliant beleggen
 • Voor partners en medewerkers van advocaten- en advieskantoren  
 • Uw beleggingsspecialist houdt rekening met de restricties die voor ú gelden 
 • 24/7 inzicht in uw beleggingsportefeuille met de Beleggen App 

Compliant Beleggen

COMPLIANT BELEGGEN
Bent u partner of medewerker van een advocaten- of advieskantoor? Dan zult u waarschijnlijk gebonden zijn aan compliance-restricties op het gebied van beleggen. Hierdoor bent u beperkt in uw beleggingsvrijheid.
Onze beleggingsadviseurs kennen uw wereld en houden bij het advies rekening met de restricties die voor u gelden. Als marktleider op het gebied van compliant beleggen hebben wij de expertise en ervaring die u verder helpt. Zo kunt u zorgeloos uw vermogen laten groeien. Maak kennis met onze beleggingsproposities: CompliantBeheer en Beleggingsadvies.

Beleggen brengt risico's met zich mee. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen. 

Waar kunnen wij u bij helpen?

Compliantbeheer

CompliantBeheer

Bent u partner of medewerker van Deloitte, PwC, EY (HVG Law), KPMG (Meijburg) en BDO? Dan is er speciaal voor u CompliantBeheer: vermogensbeheer waarbij u zeker weet dat u zich aan de compliance-restricties houdt. Zo kunt u volledig ontzorgd uw vermogen laten beheren.
Beleggingsadvies

Beleggingsadvies

Wilt u zelfstandig beleggen? Dat kan. Samen met uw adviseur die de tijd voor u neemt, rekening houdt met de compliance-restricties die voor u gelden én helpt met slimme beleggingsoplossingen. 

Meer weten over Compliant Beleggen van Van Lanschot?  

Met onze kennis van Compliant Beleggen spelen we in op uw situatie, wensen en beleggingsprofiel. Wij maken graag vrijblijvend kennis met u. Samen stellen we de aanpak vast die past bij uw doelen.

Veelgestelde vragen over Compliant Beleggen

 • Wat is het verschil tussen Beleggingsadvies en CompliantBeheer?

  Bij Beleggingsadvies doet u zelf de aan- en verkooptransacties. U beslist zelf uit welke beleggingsinstrumenten uw portefeuille bestaat. U krijgt daarbij advies van onze experts, waarbij we rekening houden met de compliance-restricties die voor u gelden.

  CompliantBeheer is exclusief toegankelijk voor partners en medewerkers van Deloitte, PwC, EY (HVG Law), KPMG (Meijburg) en BDO. Hierbij nemen wij de complete portefeuille voor onze rekening. Zo kunt u volledig ontzorgd uw vermogen laten beheren. 

 • Hoe werkt Compliant Beleggen?
  Van Lanschot stemt rechtstreeks met uw afdeling Compliance af in welke fondsen u mag beleggen en in welke niet. U heeft tijdens het beleggen dus geen omkijken naar de compliance-restricties die voor u gelden. Lees meer over onze voorwaarden en tarieven. 
Disclaimer

Risico's van beleggen

Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Loop geen onnodig risico. Voordat u begint met beleggen, is het belangrijk dat u op de hoogte bent van de kenmerken van elk product. Meer informatie over de risico’s van beleggen vindt u in de voorwaarden die horen bij de dienstverlening die u kiest.

Om een indicatie te geven van het risico dat u met uw beleggingen loopt, gebruiken we beleggingsprofielen. De ‘Risicometer Beleggen’ helpt u om de beleggingsprofielen van verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken op risico. Lees meer over de Risicometer Beleggen.

Bekijk ook de informatie over het Depositogarantiestelsel, het Beleggerscompensatiestelsel en bescherming van uw beleggingen door de Wet Giraal Effectenverkeer.

Auth platform tracking pixel Login page tracking pixel