Man liggend op bank met smartphone

Beleggen bij Van Lanschot

beleggen
  • Persoonlijke aandacht voor uw financiële doelen en wensen 
  • Voortdurende monitoring van uw beleggingen en de markt  
  • 24/7 toegang tot uw portefeuille met de Beleggen App 

Waarom beleggen bij Van Lanschot?

Bij Van Lanschot willen we onze klanten écht leren kennen. Daar investeren we in. We willen niet alleen weten wie u bent, maar ook wat u drijft, hoe u uw toekomst voor u ziet en welke rol uw vermogen hierin speelt, want dit vormt de basis voor een beleggingsaanpassing die bij u past. Wilt u bijvoorbeeld eerder stoppen met werken of uw kinderen helpen bij de aankoop van hun eerste woning? Wat uw financiële doelen of wensen ook zijn, bij Van Lanschot halen we samen meer uit uw vermogen. 

Beleggen brengt risico's met zich. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen. 

Beleggen zoals u wilt

Belegginsoplossingen

Beleggen zoals u wilt

Belegginsoplossingen
Bij Van Lanschot kunt u op verschillende manieren beleggen: Vermogensbeheer, BeleggingsadviesCompliant Beleggen en Zelf Beleggen. Welke manier het beste bij u past, is afhankelijk van uw financiële doelen en wensen, maar bijvoorbeeld ook hoe betrokken u wenst te zijn bij beleggingsbeslissingen. Ook uw kennis en ervaring met beleggen spelen hierbij een rol. Samen bepalen we welke aanpak het beste werkt voor u.

Ontdek uw beleggingsvoorkeur  

Bij Van Lanschot gaan we graag het gesprek met u aan om te ontdekken waar uw beleggingsvoorkeuren liggen. In zo'n gesprek concretiseren we samen uw financiële doelstellingen en bespreken we hoe betrokken u wilt zijn bij het nemen van aan- en verkoopbeslissingen. Zo ontdekt u welke beleggingsoplossingen passen bij u.  
Wilt u kennismaken met de verschillende beleggingsoplossingen van Van Lanschot? Beantwoord dan de stellingen in de keuzehulp en ontdek wat bij u past.

Beantwoord de stellingen en ontdek uw beleggingsvoorkeur

De voordelen van Van Lanschot

  • U ontvangt proactief deskundig advies en slimme oplossingen  
  • U krijgt toegang tot exclusieve producten en diensten 
  • Beleggingsoplossingen passend bij uw persoonlijke situatie 
 
 

Meer weten over beleggen bij Van Lanschot?

maak een afspraak
We maken graag vrijblijvend kennis met u. In een persoonlijk gesprek brengen we uw situatie, voorkeuren en wensen in kaart. Daarna stellen we samen een aanpak vast die het beste bij u past. 
disclaimer

Risico's van beleggen

Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Loop geen onnodig risico. Voordat u begint met beleggen, is het belangrijk dat u op de hoogte bent van de kenmerken van elk product. Meer informatie over de risico’s van beleggen vindt u in de voorwaarden die horen bij de dienstverlening die u kiest.

Om een indicatie te geven van het risico dat u met uw beleggingen loopt, gebruiken we risicoprofielen. De ‘Risicometer Beleggen’ helpt u om de risicoprofielen van verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken op risico. Lees meer over de Risicometer Beleggen.

Bekijk ook de informatie over het Depositogarantiestelsel, het Beleggerscompensatiestelsel en bescherming van uw beleggingen door de Wet Giraal Effectenverkeer.

Auth platform tracking pixel Login page tracking pixel