Het Financieel Jaaroverzicht 2017 voor klanten bij Van Lanschot

Bent u klant bij Van Lanschot, dan ontvangt u uiterlijk in februari 2018 het Financieel Jaaroverzicht over 2017.

Het jaaroverzicht kunt u gebruiken bij uw belastingaangifte. In het jaaroverzicht ziet u wat de tegoeden, schulden en opbrengsten waren op uw betaal-, spaar- en effectenrekeningen op 1 januari en 31 december 2017. Ook ziet u welke producten u bij ons hebt en op welke naam het product staat.

Hoe ontvangt u het Financieel Jaaroverzicht?

Uw jaaroverzicht wanneer u gebruikmaakt van Mijn Van Lanschot

Bankiert u als particuliere klant online? Dan staat het Financieel Jaaroverzicht digitaal voor u klaar bij 'Mijn documenten'. U kunt het overzicht eenvoudig downloaden in pdf-formaat en printen voor uw administratie.

Hulp nodig?

Bekijk stap voor stap hoe u het jaaroverzicht in Mijn Van Lanschot vindt op uw desktop (video) of tablet.

Uw jaaroverzicht per post

Hebt u geen toegang tot Mijn Van Lanschot? Dan ontvangt u het Financieel Jaaroverzicht per post. Ook bedrijven ontvangen het jaaroverzicht per post.

Let op: het is dus mogelijk dat u het jaaroverzicht voor uw bedrijf per post ontvangt en uw overzicht als particulier digitaal. Een soortgelijke situatie geldt voor houders van een en/of-rekening: het is mogelijk dat de ene rekeninghouder het overzicht ook per post ontvangt (omdat hij of zij geen toegang heeft tot Mijn Van Lanschot), en de andere rekeninghouder alleen digitaal (omdat hij of zij online bankiert).

Hebt u vragen over uw Financieel Jaaroverzicht?

Uw adviseur helpt u graag. U kunt ook bellen naar Van Lanschot Client Services, telefoon 0800-1737 (vanuit Nederland) en +31 73 687 18 97 (vanuit het buitenland),  bereikbaar op werkdagen van 8.30 uur tot 21.00 uur, of mailen naar vanlanschot@vanlanschot.com. Of kijk bij de Veelgestelde vragen over belastingaangifte.

NB Bent u klant van Evi van Lanschot, dan ontvangt u van Evi een apart Financieel Jaaroverzicht.

Van Lanschot maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen. Lees meer over cookies bij Van Lanschot