Aanpassing spaartarieven per 28 december 2017

Per 28 december 2017 verlagen we de depositotarieven van de Spaar & DepositoRekening. Onze nieuwe tarieven leest u op de pagina Tarieven-Sparen.

Ook verlagen we de tarieven voor LijfrenteSparen. Onze nieuwe tarieven leest u op de pagina Rente gesloten spaarrekeningen.

Meer weten?

Van Lanschot Client Services helpt u graag. Deze afdeling is bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 21.00 uur, telefoon 0800-1737 (vanuit Nederland), +31 73 687 18 97 (vanuit het buitenland). U kunt ook de informatie over sparen bij Van Lanschot raadplegen.

Van Lanschot maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen. Lees meer over cookies bij Van Lanschot