Wijzigingen voor hypotheekleningen

Met ingang van 11 september 2017 voert onze business partner Stater NV de hypotheekadministratie voor ons. Dat betekent dat een aantal zaken in het vervolg anders is dan u gewend bent.

De belangrijkste wijzigingen voor uw lening(en):

  • Iedere lening heeft een nieuw leningnummer (zichtbaar in uw productoverzicht in Online Bankieren).
  • U kunt zelf extra aflossen op uw lening door een bedrag over te maken naar NL86ABNA0487037952 ten name van F. van Lanschot Bankiers NV te 's-Hertogenbosch onder vermelding van uw nieuwe leningnummer.
  • De rente-en aflossingsbedragen van uw leningen worden elke maand in één totaalbedrag geïncasseerd. De incasso vindt plaats via rekeningnummer NL86ABNA0487037952 ten name van F. van Lanschot Bankiers NV te ’s-Hertogenbosch.

Voor zover van toepassing, zijn er ook wijzigingen voor:

  • het Vermogensarrangement
  • lineaire of annuïtaire leningen
  • de behandelingskosten voor vervroegd aflossen bij een variabele rente
  • de rentemethode bij een variabele rente

Bekijk het compleet overzicht van alle wijzigingen met toelichting. Niet alle wijzigingen hoeven op uw lening(en) van toepassing te zijn. Heeft de wijziging betrekking op de rentemethode? Dan worden uw financiële lasten als gevolg van deze wijziging lager of blijven ze gelijk.

Hoewel Stater nu de administratie voor ons voert, kunt u zoals u gewend bent met alle vragen over uw leningen bij ons terecht.

Meer informatie

Hebt u vragen over dit bericht of over het overzicht van alle wijzigingen? Neemt u dan contact op met onze collega’s van Client Services. Zij zijn bereikbaar op werkdagen van 8.30 uur tot 21.00 uur via 0800 1737 of uit het buitenland via +31 73 687 18 97.

Van Lanschot maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen. Lees meer over cookies bij Van Lanschot