Betalen in Mijn Van Lanschot ook op tablet en smartphone

De afgelopen periode hebben wij verbeteringen doorgevoerd om betalen in Mijn Van Lanschot geschikter te maken voor tablets en smartphones. Door deze optimalisatieslag zal uw gebruikerservaring op deze toestellen aanzienlijk beter zijn dan voorheen.

Met name voor de tablet hebben we online betalen inmiddels volledig geschikt gemaakt. Voor smartphones is een beperkte functionaliteit aanwezig, waarmee u de belangrijkste betaalfunctionaliteit kunt gebruiken.

Om het gebruikersgemak te verbeteren zullen we onze websites steeds blijven optimaliseren.

Mijn Van Lanschot gebruiksvriendelijker op tablet

Van Lanschot maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen. Lees meer over cookies bij Van Lanschot