Voorwaarden Vermogensbeheer A la Carte per 1 januari 2017 geactualiseerd

Vanaf 1 januari 2017 kunt u in Vermogensbeheer A la Carte kiezen uit de oplossingen ‘Van het Huis’, ‘Index’ en ‘Duurzaam+’. Deze oplossingen vervangen de huidige A la Carte-keuzes.

De geactualiseerde voorwaarden en een overzicht met de belangrijkste aanpassingen vindt u op de pagina Productvoorwaarden beleggen.

Hier vindt u ook de actuele voorwaarden van onze overige beleggingsdiensten.

Meer weten?

Uw private banker of beleggingsadviseur helpt u graag. Of neem contact op met Van Lanschot Client Services. Deze afdeling is bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 21.00 uur, telefoon 0800-1737 (vanuit Nederland), +31 73 687 18 97 (vanuit het buitenland).

Van Lanschot maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen. Lees meer over cookies bij Van Lanschot