Extra aflossen op uw hypotheeklening voor het einde van het jaar?

Het bedrag dat u maximaal, zonder het betalen van een vergoeding, mag aflossen geldt per kalenderjaar. Wilt u voor het einde van het kalenderjaar nog extra aflossen op uw hypotheeklening? Dat verzoek kunt u tot en met 6 december 2016 telefonisch, via e-mail of schriftelijk bij ons doen. U kunt er dan op rekenen dat uw extra aflossing voor 31 december 2016 wordt verwerkt.

Ontvangen wij uw verzoek tot extra aflossing na 6 december 2016?  Dan kunnen wij helaas niet garanderen dat uw extra aflossing voor 31 december 2016 wordt verwerkt.

Meer weten?

Van Lanschot Client Services helpt u graag. Deze afdeling is bereikbaar op werkdagen van 8.30 uur tot 21.00 uur, telefoon 0800-1737 (vanuit Nederland), +31 73 687 18 97 (vanuit het buitenland).

Van Lanschot maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen. Lees meer over cookies bij Van Lanschot