Aanpassingen website Van Lanschot

Vanaf vandaag zult u veranderingen zien in de lay-out en het menu van www.vanlanschot.nl. De afgelopen periode hebben wij gewerkt aan de ontwikkeling van de lay-out en navigatiestructuur van de website, met als belangrijkste doel u nog beter van dienst te kunnen zijn.

U kunt op de nieuwe website op dezelfde wijze, via de button rechtsboven, inloggen in Online Bankieren. Op de pagina Veiligheid ziet u waaraan u onze website kunt herkennen.

Waarom een nieuwe lay-out en navigatiestructuur?

De voornaamste reden is het verbeteren van de toegankelijkheid tot de informatie op de website door een heldere vormgeving en een logische opzet van de navigatiestructuur. De website is ook verbeterd voor mobiel gebruik.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben dan horen wij dat graag, want samen met u komen wij tot het beste resultaat.

Van Lanschot maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen. Lees meer over cookies bij Van Lanschot