iDeal-schermen Van Lanschot vernieuwd

Doet u wel eens een aankoop in een webwinkel, en betaalt u die met iDeal en uw Van Lanschot-rekening? Dan ziet u vanaf nu de vier stappen die u doorloopt met iDeal in een nieuw jasje.

De schermen passen zich gemakkelijk aan elk beeldschermformaat aan, van desktop tot uw tablet of smartphone. Daarnaast is het ontwerp van de stappen verfrist, zodat het aansluit bij het uiterlijk van de Van Lanschot-websites. Ook hebben we een enkele kleinere aanpassingen gedaan om de gebruiksvriendelijkheid te vergroten. De verbeteringen zijn mede tot stand gekomen op basis van gesprekken met onze klanten.

Op deze afbeeldingen ziet u twee nieuwe Van Lanschot-pagina’s in iDeal.

Voorbeeldscherm iDeal Van Lanschot stap 1  

Voorbeeldscherm iDeal Van Lanschot stap 3

Meer weten?

Hebt u vragen over dit bericht of over onze dienstverlening? Client Services helpt u graag. Deze afdeling is bereikbaar op werkdagen van 8.30 uur tot 21.00 uur via 0800-1737 of vanuit het buitenland via +31 73 687 18 97.

Veilig online bankieren? Weet wat u zelf kunt doen. Volg deze vijf adviezen om veilig te bankieren.

Van Lanschot maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen. Lees meer over cookies bij Van Lanschot