Nieuwe vormgeving inlogpagina Online Bankieren

Per eind april 2016 heeft de inlogpagina voor Van Lanschot Online Bankieren een nieuw uiterlijk gekregen. Dit is een volgende stap in de modernisering van Online Bankieren. Op deze afbeelding ziet u een voorbeeld van de nieuwe inlogpagina:

Inlogscherm Online Bankieren 2016

Meer weten?

Hebt u vragen over dit bericht of over onze dienstverlening? Client Services helpt u graag. Deze afdeling is bereikbaar op werkdagen van 8.30 uur tot 21.00 uur via 0800-1737 of vanuit het buitenland via +31 73 687 18 97. Natuurlijk kunt u ook de Veelgestelde vragen raadplegen.

Veilig online bankieren? Weet wat u zelf kunt doen. Volg deze vijf adviezen om veilig te bankieren.

Van Lanschot maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen. Lees meer over cookies bij Van Lanschot