Het Financieel Jaaroverzicht 2015 voor klanten van Van Lanschot

Bent u klant van Van Lanschot, dan ontvangt u in februari 2016 het Financieel Jaaroverzicht over 2015.

Het jaaroverzicht kunt u gebruiken bij uw belastingaangifte. In het jaaroverzicht ziet u wat de tegoeden, schulden en opbrengsten waren op uw betaal-, spaar- en effectenrekeningen op 1 januari en 31 december 2015. Ook ziet u welke producten u bij ons hebt en op welke naam het product staat.

Hoe ontvangt u het Financieel Jaaroverzicht?

Uw jaaroverzicht in Online Bankieren

Maakt u als particuliere klant actief* gebruik van Van Lanschot Online Bankieren, en bent u Nederlands ingezetene? Dan staat het Financieel Jaaroverzicht voor u klaar in Online Bankieren onder ‘Documenten’. U kunt het overzicht eenvoudig downloaden in pdf-formaat en printen voor uw administratie.

Uw jaaroverzicht per post

Maakt u niet actief* gebruik van Online Bankieren? Dan ontvangt u het Financieel Jaaroverzicht per post. Ook niet-Nederlands ingezetenen en bedrijven ontvangen het jaaroverzicht per post.

Let op: het is dus mogelijk dat u het jaaroverzicht voor uw bedrijf per post ontvangt en uw overzicht als particulier digitaal. Een soortgelijke situatie geldt voor houders van een en/of-rekening: het is mogelijk dat de ene rekeninghouder het overzicht per post ontvangt (omdat hij of zij Online Bankieren niet actief gebruikt), en de andere rekeninghouder digitaal (omdat hij of zij Online Bankieren wel actief gebruikt).

Hebt u vragen over uw Financieel Jaaroverzicht?

Uw adviseur helpt u graag. U kunt ook bellen naar Van Lanschot Client Services, telefoon 0800-1737 (vanuit Nederland) en +31 73 687 18 97 (vanuit het buitenland). Deze afdeling is bereikbaar op werkdagen van 8.30 uur tot 21.00 uur. Of mail uw vraag naar financieeljaaroverzicht@vanlanschot.com.

* U vindt uw Financieel Jaaroverzicht in Online Bankieren wanneer u in 2015 ingelogd hebt in Online Bankieren.

NB Bent u klant van Evi van Lanschot, dan ontvangt u hierover een apart Financieel Jaaroverzicht.

Van Lanschot maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen. Lees meer over cookies bij Van Lanschot