Masterclass Bedrijfsoverdracht (Eindhoven)

Voor ondernemers organiseren wij regelmatig kleinschalige masterclasses. Met een masterclass bieden wij u handvatten bij de keuzes waarvoor u tijdens de levenscyclus van uw bedrijf komt te staan.

In de masterclass Bedrijfsoverdracht gaat u aan de slag met vragen rond de verkoop van uw bedrijf. De overdracht vergt voorbereiding. Deze start gemiddeld zelfs vijf tot zeven jaar vóór de voorgenomen overdrachtsdatum. Zakelijke én emotionele aspecten vragen tijd en aandacht.

  • Aan wie gaat u verkopen? Draagt u binnen de familie over?
  • Hoe maakt u uw bedrijf verkoopklaar? Hoe afhankelijk is het bedrijf van u?
  • Wat als er geen opvolger is binnen de familie en uw gehele vermogen nog in de onderneming zit?

We gaan in op de keuzes en afwegingen die u kunt maken bij de voorbereiding van de overdracht van uw bedrijf. U krijgt handvatten en denkrichtingen om uw eigen traject verder vorm te geven. Tijdens de masterclass ontmoet u andere ondernemers met soortgelijke vraagstukken. Er is voldoende ruimte voor interactie en het delen van elkaars ervaringen en inzichten.

Lees meer over de opzet en het programma van de masterclass Bedrijfsoverdracht: kijk op Masterclasses voor ondernemers.

Van Lanschot maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen. Lees meer over cookies bij Van Lanschot