Ondernemerscafé in het teken van Blockchain technologie

Op woensdag 21 maart organiseren wij alweer het vierde Ondernemerscafé. Wij ontvangen onze ondernemende relaties graag op een inspirerende locatie, namelijk het Porsche Centrum in Leusden.

Tijdens het Ondernemerscafé stellen wij ons netwerk graag open voor onze relaties, de netwerkgedachte staat centraal. Marcel van Dongen, directeur Van Lanschot Utrecht-Zeist en Amersfoort, zal de bijeenkomst inleiden en de gasten welkom heten.

Blockchain Experience Lab

Onze gastspreker ditmaal is Tommie van der Bosch, Blockchain-expert bij PwC en mede-oprichter van het PwC Blockchain Experience Lab. Hij zal samen met de ondernemers inzoomen op de ontwikkelingen rond de Blockchain technologie en de impact die deze technologie kan hebben op uw bedrijf.

We sluiten uiteraard af onder het genot van een hapje en een drankje.

Meer weten?

Hebt u interesse en wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Belle van Lith, telefoonnummer 088 553 12 18 of mail naar eventsm@vanlanschot.com.

Wij zien er naar uit onze enthousiaste groep van ondernemers te ontvangen op 21 maart!

Van Lanschot maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen. Lees meer over cookies bij Van Lanschot