Beleggingsvisie 2018 met Joost Leenders

Door een economische bril bekeken was 2017 verrassend goed. In zowat alle belangrijke economische blokken ontwikkelde de groei gaandeweg meer snelheid en kwam daarbij boven verwachting uit. Wat vertrouwen geeft bij de start van een kersvers (beleggings)jaar.

Terecht of niet? Wat kunnen we verwachten? Daar blikken wij graag met u op vooruit. We nodigen u van harte uit voor de ‘Beleggingsvisie 2018’. Voor een kijk op het nieuwe beleggingsjaar 2018.

Wat zijn de belangrijkste economische trends en waar moeten we op letten in het komende beursjaar? Wat doet de eurozone-economie, stijgt de rente en hoe zit het met de groeilanden? Joost Leenders neemt u mee in de ontwikkelingen op macro-economisch gebied.

Programma

  • 19.30 uur Ontvangst
  • 20.00 uur Welkom
  • 20.15 uur 'Macro-economische ontwikkelingen in 2018' door Joost Leenders, senior portfoliomanager Van Lanschot Kempen
  • 21.30 uur Afsluitende borrel

Locatie

Dit jaar ontvangen wij u graag in de kapel van Hotel Nassau aan de Nieuwstraat 23 in Breda.

Wilt u erbij zijn?

Wilt u zich aanmelden of meer weten? Neem dan contact op met Karin IJpelaar. Stuur een e-mail naar K.IJpelaar@vanlanschot.com of bel (088) 553 12 61.

Wij kijken uit naar uw komst!

Van Lanschot maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen. Lees meer over cookies bij Van Lanschot